Problem po aktualizacji CoD: MW

Witam.

Po ostatniej aktualizacji CoD: MW prawie po każdym meczu w trybie “Wojna naziemna” wywala do pulpit z błędem, który jest widoczny przez krótką chwilę i znika + nie nalicza PD Karnetu Bojowego.
Kolejna sprawa - są duże utrudnienia z wyszukiwaniem meczu (nie zależne od trybu). Ping po chwili skacze do 200, jak mi znajdzie mecz to za moment jest stop i ponownie szuka (tak w kółko). Co jakiś czas tylko uda się wejść i zagrać.

Gra kosztuje około 200zł w promce, człowiek raz na jakiś czas załaduje CP, które też kosztują i ta gra, od strony technicznej (przede wszystkim sieciowo) to kaplica. Jak tak dalej pójdzie, że przy kolejnych “aktualizacjach” zostanie coś naprawione, a zaniedbane zostaną rzeczy, przez które nie ma opcji normalnie grać w tą grę… to przepraszam, ale chuja już zobaczy Activision, a nie moje pieniądze na ich koncie.

PS. Gra bardzo dobra, moim zdaniem, ale ludzie od kodu to leszcze + ten kto to przyklepuje i pozwala na implementacje na serwerze prod to jeszcze większe leszcze.

1 polubienie

Witam!
Mam dokładnie ten sam problem na Warzone.Każda rozgrywka kończy się błędem i wyjściem do pulpitu. Jest tu jakieś “Wsparcie” które jest w stanie rozwiązać szybko taki problem?

To samo co wyżej (3 dzień). Może trzeba zareklamować grę i ją oddać? Łajzy kasę biorą, a nawet nie potrafią napisać - sorry daliśmy d…y.
Towar sprzedany to wypad frajerzy, taką mamy politykę.