Mam problem z połączeniem się z serverem
1na 40 prób udaje się ale to nie koniec problemu
udostępniam sobie Internet przez telefon w trakcie gry jak przyjdzie mi na telefon jakaś wiadomość z Messengera czy sms zwykły lub nawet podłączenie telefonu do lądowania zrywa mi połącznie z gra i nie mogę się zalogować przez kilka dni, proszę o szybka pomoc
Obawiam się, że szerokopasmowe łącze internetowe, wymienione w wymaganiach gry na wersję pod Windows, to zdecydowanie nie opcja jakiej używasz. HotSpot z komórki można rozważać czasem jako tymczasową alternatywę, albo przy testowaniu połączenia, gdy problem pojawia się z internetem kablowym. Nie jest to jednak zazwyczaj opcja przy jakiej gra działałaby bezproblemowo. Reasumując, przejście na połączenie kablowe może wiele pomóc w tym zakresie.
W kwestii rozłączeń gdy otrzymujesz wiadomości itp. na telefonie, to są one generalnie na większym priorytecie niż inne opcje, takie jak HotSpot czy nawet gra odpalona na komórce. Co za tym idzie może to jak najbardziej powodować rozłączenie. Jest to też dodatkowy powód aby nie używać HotSpotu jako stałego rozwiązania, a jedynie chwilowej alternatywy.
HotSpota używam grając w diablo 3 które ma takie same wymagania internetowa jak diablo immortal i do diablo 3 nie mam żadnych problemów z logowaniem się
proszę o rozpatrzenie mojej prośby i zbadanie sprawy
bo chciał bym się cieszyć gra jak moi koledzy