Witam, mam dokładnie to samo co koledzy powyżej. Nie mogę się zalogować do gierki od wczoraj, logging screen i wywala komunikat “World server is down”. Co ciekawe stworzyłem alta żeby zobaczyć czy się odpali, o dziwo zalogowało mnie do gry. Mam nadzieję, że to chwilowe…
Wszystko okej chodziło na tym alcie, u mnie zadziałało jak zrobiłem na Draneorze postać ale gra lagowała i chodziła tragicznie po chwili zawieszając się?
Dobra już wszystko jasne. Blizzard pomylił adresy IP przez co nie możemy się zalogować. Tylko że zmartwieniem jest to że firma wydaje się z tym nic nie robić.
jak można pomylić ip przecież to brzmi absurdalnie i jakim cudem po takim czasie nawet nie wydali żadnego komunikatu???
Nie wydali komuniaktu poniewaz wszyscy graja w POE 2
ja nie gram chce zrobic klucz po weekly a nie moge sie zalogować do gry stoi mi na pasku ładowania i tyle ;/
https://twitter.com/Sysxlol/status/1865007494294106149 Też się zastanawiam, ale na tym linku wszystko wydaje się trochę bardziej proste .
ta firma to jest pier…ony mem brak mi słów na tych clownów bez kitu
Oczywiście na anglojęzycznych wątkach ludzie już wypisują bzdury nie robiąc jakiegokolwiek rozeznania w sytuacji że to nie “wina” blizzarda tylko vectry, ludzie z UPC a nawet innymi dostawcami w tym ja sam mają te same problemy od piątku.
Przynajmniej można grać na amerykańskim regionie ale tam jest oddzielny progres (portrety, achievementy, itd.). Nie no obecny rynek gier, te firmy Blizzard, Ubisoft i cała reszta to jest totalne dno. Jakby mi w dniu premiery Warcraft 3 ktoś powiedział, że Blizzard w coś takiego się zamieni to bym się zaśmiał.