do wczoraj 06.12 tak od godziny 17 tej mam ten sam problem . WC3 błąd 6.9
a w Diablo 2 R mogę grac tylko offline - w grze online pojawia się powiadomienie :|wystąpił problem w komunikacji z serverem…|"
Mam zainstalować ponownie te gry???
Mam ten sam problem, battlenet nie dziala poprawnie (zadne announcmenty sie nie wczytuja) WoW classic jak juz sie uda polaczyc to lagi sa po 20 sekund i wkoncu dostaje disconnecta. Blizzard nie informuje o zadnych problemach z serwerami.
Też mam problemy od wczoraj jakoś w godzinach wieczornych kiedy chciałem odpalić wowa, cały czas dostaje disconect kiedy próbuje zalogować się do gry, czy to classic czy retail, jak już uda się zalogować to podczas ładowania po jakimś czasie wywala do wyboru postaci z komunikatem “world server down”
Majster - Jak widać problemy są i to nie tylko na wowie, ale blizzard milczy żadnego komunikatu o jakichkolwiek problemach z ich strony
Tak mam dosłownie to samo. Od dnia wczorajszego w godzinach wieczornych aplikacja Battle.net ma problem z internetem. Nie wiem co mam teraz zrobić. Wszelkie próby naprawy kończą się fiaskiem.
Witam,
od wczorajszego wieczoru mam problem na każdej postaci “Wordl server is down”. Nie działa usunięcie folderów Cache, Interface, WTF, nie pomaga też unstuck.
Też próbowałem wszystkiego, naprawa, czyszczenie plików cache, resety miękkie czy twarde routera, reinstal wowa i battleneta nawet na innych dyskach, nic nie pomaga cały czas albo wywala disconect po włączeniu gry, albo jak już zaloguje to po wyborze postaci jakiejkolwiek z jakiegokolwiek servera po czasie wywala i wysakuje “world server down”
U mnie sprawa podobna, internet również od Vectra, mogę zalogowac się tylko na jedną z 10 swoich postaci, na każdej innej info “World server down”, Nie działa mi nawet strona supportu, żeby do nich napisać z problemem.
Raczej to nie problem internetu czy dostawcy, ja mam innego dostawcę z którym nigdy nie było problemów i też nie mogę zalogować się na żadną postać, zresztą sprawdzałem internet na wszelakie sposoby i nie ma problemu, wszystko inne śmiga doskonale.
Napotkałem kolejny problem. Udało mi się zalogować do gry, ale nadal nie mogę grać. Gra się zawiesza itp. ale teraz zastanawiam się czy to wina Blizzarda, czy może dostawcy internetu.
Skoro tyle ludzi ma ten sam bądź podobny problem, który dziwnym trafem zaczął występować od wczoraj w godzinach wieczornych, to raczej nie jest przypadek.
Problem jest na większą skalę, na amerykańskim forum jak i na europejskim ludzie mają podobne problemy, blizzard nic z tym nie robi prócz wysyłania kopiuj wklej nic nie znaczących zaleceń, poniżej wklejam link do europejskiego topicu gdyby ktoś był zainteresowany.
pisałem już wcześniej- ten sam problem, odinstalowałem i zainstalowałem ponownie d2R i na serwerze europejskim mogę grać tylko offline z innego komputera to samo…Ale na serwerze azjatyckim i ameryki mam dostęp do online i gra chodzi… Blizzard wystartował z nowym sezonem na D2R i jak zwykle cosik nie wyszło…z tydzień trzeba będzie odczekać zanim naprawią - taki Blizzard niestety jest