Problem z otwartym mikrofonem COD WARZONE

Siema, mam problem z mikrofonem w grze. Zawsze dzialal mi normalnie otwarty mikrofon przed aktualizacja teraz przestał, najlepsze w tym jes to, ze na przycisk działa, a otwarty juz nie. Pozdro

3 polubienia

Mam ten sam problem, proszę o pomoc w rozwiązaniu.

To samo u mnie. Będziemy wdzięczni za pomoc.

Hej ja tez posiadam ten sam problem !

Również mam ten sam problem. Wszystko jest ładnie ustawione z poziomu windowsa, klienta gry czy w samej grze ale mogę mówić(osoba, z którą gram słyszy mnie) tylko po ustawieniu mówienia na przycisk. Mikrofon otwarty w ogóle nie działą, nie słychać tego co mówię. Ktoś zna jakieś rozwiązanie?

Także posiadam ten błąd.

Witam mam ten sam problem czy jest już rozwiązanie?

Cześć, podpinam się pod prośbę. Po ostatniej aktualizacji nie działa u mnie otwarty mikrofon, na przycisk działa prawidłowo.

1 polubienie

Mam dokładnie to samo, ktoś coś już ogarnął jak to naprawić ? (bo widzę że od kwietnia coraz więcej osób ma z tym problem)

Mam ten sam problem na przycisk działa otwarty nie działa co robić??

Mam ten sam problem co zrobić?

Jak mikro działa na guzik a otwarte mikro nie do tego wykrywa go podczas testu to ustawcie sobie próg wychwytywania dźwięku na 1. Możecie też włączyć test mikro a następnie regulować suwak tej opcji - będziecie widzieli ciemne pole na pasku testu i to jest próg wychwytywania dźwięku z waszego mikro jak będziecie mówić i ciemne pole będzie za paskiem wychwytywanego dźwięku to nie będzie was słychać. Mam nadzieje że pomogłem

Wygląda jakby działało wieczorem sprawdzę dzięki za pomoc :))) :smile:

Witam ja wlasnie teraz mam ten sam problem co zrobiles zeby to dzialalo ?

Naprawiles ten blad bo ja wlasnie teraz mam ten sam problem i nie wiem jak to naprawic