Witam,
Mam problem z pobraniem nowej aktualizacji, polega on na tym, że jak na początku wyskakuje mi moja normalna prędkość pobierania to po chwili przechodzi w 0 B/s.
Nie jest to problem z moim internetem ponieważ zaległa aktualizacja Warcraft III pobrała mi się w jakieś 10 min, a aktualizacja call of duty nawet nie ruszy.
Wcześniej próbowałem:
-resetowanie mojej karty sieciowej
-resetowanie routera
-zmiana regionu w windows
-zmiana regionu w aplikacji Batlenet
Serwery europejskie są przeciążone. Zmień serwer na Azję, powinno pójść dość szybko. Potem jak już pobierzesz, to zmień z powrotem na Europę i możesz grać bez problemu.
W moim przypadku zadna zmiana nie pomaga czy to Azja czy Amerryka .Chociaz w poprrzedniej aktualizacji pomoglo to teraz lezy .
Te serwery to jakaś jedna wielka porażka. Nie chce mi się nawet kupować Cod MW przez to, to jest wstyd żeby coś takiego miało miejsce. mam internet 300 mbit/s, a pobiera mi z prędkością 100 kb/s. ŻART!!!
Wcześniej zmieniałem na Amerykańskie, ale to nie pomogło. Zmiana na serwery Azjatyckie pomogło na jakieś 15 min, po czym prędkość pobierania znowu zmalała na całe 0 B/s.
Nie ściągajcie ta aktualizacja to shit, straciłem średnnio 20 fpsów ;(.
Po którejś aktualizacji pojawił się ten problem i zamiast go załatać to tylko zakrywają się komunikatem, że są świadomi tego iż pojawił się problem z aktualizacją gry. To jest śmieszne, płacisz za grę i wymagasz szybkich i sprawnych aktualizacji a dostajesz bubel jak ich w sumie nie mało. Już mnie denerwuje ta sytuacja ściąganie gry na raty później problemy z uruchomieniem i wywalanie z gry.
Nie da się grać, dno. Zaproponujcie inną grę, olać ich