Mam problem z zainstalowaniem battlenetu na komputerze staje mi na 45% update agent,
wszystkie sterowniki mam zaktualizowane jak i system na najnowszy windows 11 jakieś rady jak to naprawić ?
Mam ten sam problem. Może ma ktoś jakiś pomysł.
Mam dokładnie to samo 45 i lipa. Miałem staro battle neta ale po aktualizacji i naprawie dalej nie mogłem się zalogować, więc usunąłem i próbuje zainstalować na nowo.
- Uruchom od nowa komputer.
- Usuń z dysku C: wszystko co dotyczy Blizzard i Battlenet w folderach:
- Pliki programów (x86)
- Program Files
- ProgramData
A TERAZ NAJWAŻNIEJSZE!!!
-
W rejestrze sytemu usuń koniecznie Blizzard Entertainment
\HKEY_CURRENT_USER\Software\Blizzard Entertainment -
Już możesz instalować aplikację ale… gdy zapyta o język z polskiego zmień na ENG/US czyli na angielski. jak dojdzie do 45% chwile zaczekaj, bo to ruszy dalej ale zaznaczam tylko przy zmianie języka na angielski. Battlenet po zainstalowaniu uruchomi się też po angielsku ale to sobie zmienisz język na polski i będzie hulać Mi to pomogło, a miałem ten sam problem.
Jak widać Blizzard nie lubi polskiego języka. Nieładnie Blizzard
Pozdrawiam
Dzięki wielkie <3 jak ktoś to czyta podpunkt 3 skrót klawiszowy to windows +R i jak wam tam nic nie znajdzie to w mój komputer i w prawym górnym rogu wpiszcie Blizzard Entertainment i poczekajcie aż pokażą się wam wszystkie wyniki w moim przypadku tak musiałem to zrobić ale nadal nie mogę go pobrać usunąłem wszystkie pliki związane z battlenet wszystkie foldery z grami od nich i dalej nic
Mam ten sam problem, niestety usuwanie plików/folderów nie pomaga.
Przy instalacji nie mam możliwości zmiany języka ponieważ “pierwszy pasek łądowania” aktualizacja zatrzymuje się na 45% i nie idzie dalej nawet przez kilka godzin.
Uruchomienie jako administrator nie działa, wyłączenie zabezpieczeń też nic nie zmienia.
Po usunięciu plików/folderów usuń w też rejestrze sytemu.
Do rejestru wchodzimy wpisując w windowsową lupę: edytor rejestru.
Potem odszukaj podaną niżej ścieżkę. Tak jak napisałem wcześniej.
- W rejestrze sytemu usuń koniecznie Blizzard Entertainment
\HKEY_CURRENT_USER\Software\Blizzard Entertainment
Wtedy po usunięciu plików/folderów będziesz miał przy instalacji możliwość wyboru języka. To będzie tak jak byś pierwszy raz instalował.
\HKEY_CURRENT_USER\Software\Blizzard Entertainmen
patrz najlepiej ręcvznie po kolei.
udało mi się to usunąć lecz dalej stoi na 45%
A zrobiłeś wszystko to jak pisałem wyżej? Mi to pomogło.
-
Uruchom od nowa komputer.
-
Usuń z dysku C: wszystko co dotyczy Blizzard i Battlenet w folderach:
Pliki programów (x86)
Program Files
ProgramData
A TERAZ NAJWAŻNIEJSZE!!!
3.W rejestrze sytemu usuń koniecznie Blizzard Entertainment
\HKEY_CURRENT_USER\Software\Blizzard Entertainment
- Już możesz instalować aplikację ale… gdy zapyta o język z polskiego zmień na ENG/US czyli na angielski. jak dojdzie do 45% chwile zaczekaj, bo to ruszy dalej ale zaznaczam tylko przy zmianie języka na angielski. Battlenet po zainstalowaniu uruchomi się też po angielsku ale to sobie zmienisz język na polski i będzie hulać Mi to pomogło, a miałem ten sam problem.
Mamy to ja jebe szok i nie dowierzanie hahaha dzięki wielkie naprawdę zrobiłem to co pisałeś sprawdziłem jeszcze raz czy na pewno wszystko usunąłem i zresetowałem PC i już wszystko działa jesteś wielki dzięki wielkie <3
Mistrzu. Od piątku męczyłem się z tym błędem 45% instalacji Twoje dokładne poradniki bardzo mi z tym problem pomogły. Bardzo wielkie dziękuje oby Ci się!
mi się udało zainstalować przez VPN ale jak już to poszło to nie mogę pobrać gry z pełną prędkością. Pełna prędkość była do 39% a potem spadła do 20 kb/s i tak już się ciągnie od wczoraj. Dodam że na stimie wszystko hula na full