Proszę o pilny kontakt w sprawie zwrotu środków!

Witam serdecznie Szanowne grono graczy. Może, gdy napisze właśnie tutaj ktoś z obsługi w końcu zainteresuję się moim sprawą/zgłoszeniem o zwrot środków za zakup gry. Chodzi dokładnie o Diablo II: Resurrected. W dniu 9.04.24 zobaczyłem, że owa gra jest w promocji za troszkę ponad 13 euro, więc podjąłem decyzje o zakupie. Po płatności zorientowałem się, że z karty ściągnięta mi 39.99 euro (cena przed promocją). Po odświeżeniu aplikacji i zakładki sklep, cena wróciła do kwoty z przed promocji tzn. 39.99. Nie włączając nawet gry, od razu zdecydowałem się o zwrot. Niestety do dnia dzisiejszego nie mogę uzyskać zwrotu! Codziennie wysyłam żądanie o zwrot i z automatu wyskakuje mi komunikat, że moją prośba wymaga bardziej wnikliwej analizy i prosi, żeby zażądał zwrotu pod linkiem poniżej; czyli ten sam krok co wcześniej i za każdym razem z tym samym skutkiem ! Również mogę wysłać zdjęcia owego problemu na PW.

Wybaczcie z góry za błędy, ale jestem po prostu już tak zirytowany tą sytuacją, że szok. Użyłem już wszystkim drogi komunikacji jakich mogłem. Zostało mi prostu napisane posta na forum z nadzieją, że w końcu ktoś się tym zainteresuje.

Wszystkie informacje niezbędne mogę podać w wiadomości prywatnej.
Grę zakupiono na mail, z którego właśnie pisze owy post.

Pozdrawiam Wszystkich !

Aktualizacja na dzień 20.04.24:
Nadaj totalny brak reakcji. Żadnej odpowiedzi. Na razie czuje się totalnie zignorowany.