Przełączanie konta konsolowego blizzard

cześć,
na wstępie muszę przyznać, że jestem typowo niedzielnym graczem, gram bardzo okazyjnie, tylko jak wychodzi nowe diablo :slight_smile:
temat dotyczy tego, że kupiłem diablo na psn (moje konto i mój user na ps4) na pożyczonej ps4, . odpalam diablo a tam prośba o aktywowanie konta w blizzard, wchodzę w blizzard a tam jest już podpięte konto konsolowego kolegi który mi pożyczył ps4 (chyba przy próbie grania w diablo beta zostało to połączone) . Rozłączyłem moje konto blizzard z kontem konsolowym kolegi i połączyłem ze swoim, i tutaj psiuks, info że za 365 to powiązanie zostanie ustanowione.
jest coś co można tutaj zdziałać, żeby pograć jednak pograć w diablo ?

Hej kadex11! Aby grać w Diablo IV na konsoli, musisz połączyć swoje konto BattleNet z konsolowym. Faktycznie, jeżeli zalogowałeś się na czyjejś konsoli na swoim koncie BattleNet aby grać w Betę - możliwe, że automatycznie zostałeś już wtedy połączony z kontem PSN właściciela konsoli.

Aby odłączyć stare konto konsolowe i podłączyć nowe, zupełnie inne - faktycznie należy w takiej sytuacji odczekać 365 dni. Jest to ograniczenie bezpieczeństwa nałożone przez firmę Sony i my z naszej strony nie mamy żadnej możliwości jego obejścia - przykro mi.