"Ten kod został już wykorzystany! - DIABLO II

Dzień dobry,

Proszę o zainteresowanie problemem z możliwością wykorzystania oryginalnych kluczy do gry Diablo II. Poniżej opisuje kolejny raz problem:

Mam konto na batku - mam podpięte tam d3. Posiadam też oryginał d2, które kurzyły się na półce. Nie mogłem zainstalować gry ponieważ gra wymaga 26 liczbowego kodu. postępując według instrukcji próbowałem go wygenerować ale otrzymałem informację:

"Ten kod został już wykorzystany!

Kod można zrealizować tylko raz. Jeśli nie został jeszcze wykorzystany, sprawdź czy jest wpisany poprawnie i spróbuj ponownie.

Więcej informacji na stronie Strona działu pomocy."

Nigdy wcześniej nie próbowałem połączyć d2 z batkiem. Mam orginałki przed sobą mogę wysłać zdjęcia z kluczami. Chciałbym odzyskać dostęp do mojej gry.
Ponadto spróbowałem odpalić d2 ze starego komputera i łącząc się z Battle net wyskoczył komunikat:

“TWÓJ KLUCZ JEST AKTUALNIE UŻYWANY PRZEZ:
CLAIMED ON BATTLE.NET”

NASTĘPNIE POSTĄPIŁEM WEDŁUG INSTRUKCJI - Raxr78

Witaj.
Spróbuj wyczyścić DNS oraz odnowić IP:

Postępowałem według instrukcji - wyczyściłem DNS i odnowiłem IP. Następnie zacząłem instalację d2 z instalki ze strony blizzard. Gra prosi o klucz - 26 znaków.
Próbowałem go znowu wygenerować na stronie:

https://eu.battle.net/shop/pl/checkout/key-lookup/a2N8NjFmZDk3MjV8VkpKWC1NRDZSLTdKQlgtVlJIQw== 2

Znowu otrzymałem informację: “Ten kod został już wykorzystany!”
Co jest nie możliwe!

Przypominam, że mam oryginalną grę z oryginalnymi kluczami i w każdej chwili mogę wysłać wam zdjęcie by odzyskać konto.
Proszę dalej o pomoc ponieważ chciałbym pograć w grę która zakupiłem.

Pozdrawiam
/sk

Siemanko

Jeśli macie nadal problem z tym tematem to rozwiązaniem jest support.
(skontaktuj się z działem pomocy) tylko oni są wstanie pomóc. Bardzo miła obsługa ale trzeba spełnić wszystkie wymagania przed wysłaniem prośby.

Ja uderzyłem w temat trochę nie związany z problemem ale odzew był w przeciągu kilku godzin:

“Problem z instalacją lub aktualizacją”

Prześlij swój plik DXDIAG:
Prześlij swój plik MSINFO:

Wygenerujcie te raporty (wszystko jest w sieci) opiszcie problem a z resztą wam pomogą.

Pozdrawiam!

Witam serdecznie czy można prosić o pomoc? Również posiadam oryginalne pudelkowe Diablo Ii i Diablo Ii Lord of destruction. Oprócz tego diablo 3 z dodatkiem na konsole. Wczoraj chciałam kupić sobie diablo 2 na laptopie aby móc sobie pograć z narzeczonym. Niestety otrzymałam komunikat, że moje kody zostały już zrealizowane ( kupiłam gry na instant gaming) czuje się strasznie źle i oszukana. Próbowałam się skontaktować z pomocą na stronie battelnet ale zostałam. Olana. Napisałam o pomoc do instant gaming, ale oni kazali mi się skontaktować z platformą battelnet. I nie wiem co robić :sob::angry: