Problemy w kampanii:
- Ładowanie się kampanii (a i nie tylko) dziwaczne tzn. najpierw pojawia się część (fragment dosłownie) paska u dołu a dopiero potem ładuje się ekran wczytywania.
- Dźwięk postaci (np. herosa) raz jest (a najczęściej jest na początku a potem go nie ma - co dziwne bo w końcu gra wczytuje przecież… skoro na początku jest) a raz nie
- A no i bardzo często gra nie chciała wczytać następnego rozdziału (czyli tak gdzieś za 3 podejściem zaskoczyło dopiero - w zasadzie można odczuć wrażenie, że ma się do czynienia z wersją BETA - właśnie TERAZ bo wersja BETA to było kompletne nieporozumienie - wydajność itd.)
Pustka we łbie to może sugestie: - “WIDOK” np. orka w okienku (ale nie tylko) u dołu - ŻART? ktoś tego orka oblał jakimś GLUTEM? Jak to wygląda? zobaczcie sobie na końcu gry (właśnie w REFORGED po kampanii jest) jak wyglądały te powiększenia postaci w okienkach kiedyś… WYRAŹNE CZYTELNIE… i rada może zamiast wydziwiać zrobić prościej A LEPIEJ? źle to wygląda OBECNIE
- Mam wrażenie, że ktoś NIE ZAŁAPAŁ KLIMATU tej gry… zapomniał tak MOŻE o (…napisze to jednak) INTELIGENTNYM HUMORZE?? (no chyba, że ten Reforged robiły dzieci albo baby…?)…? A może… cóż… taka oto konsekwencja… życia… tzw. “POSTĘP”… (a poza tym ja wiem… grafikom się marzy… wręcz wejść do gry… taa… ambicje… a w SZACHY to najlepiej grać na szczudłach…?) wiecie… nawet jakoś… NIE MA SENSU klikać postać (nie wiem peona np.) w celu posłuchania czegoś ŚMIESZNEGO (dla niewtajemniczonych klikając 1-na postać (obojętnie heros czy budowniczy itd.) można usłyszeć poza standardowymi wypowiedziami więcej wypowiedzi) bo tam nie ma nic ŚMIESZNEGO!
a tak w ogóle to może mnie ktoś oświecić dlaczego cześć głosów jest starych a część nowych? (oczywiście stare SĄ bezapelacyjnie lepsze z jajem z humorem z sensem itd. (porównując do stanu zastanego) ale mimo wszystko jak już robicie odświeżenie gry to dlaczego nie wszystko nowe…? nie kumam… albo albo)
zresztą… nie chce mi się pisać, myśleć… musiałbym grę odpalić i na bieżąco… (może na początek tyle…)
(w zasadzie WOLAŁBYM żebyśTA się wzięli za WARCRAFT 4 a konkretnie żeby osoby robiące WARCRAFT 3 zrobiły WARCRAFT 4 właśnie z tym HUMOREM z tym JAJEM itd. oczywiście REFORGED nie jest totalnie bezdennie BEZDENNY ale TRZEBA te wszystkie niedoróbki POPRAWIĆ Warcraft jest jak SZACHY ponad czasowy) a i jeszcze NAJWAŻNIEJSZY jest WIDOK z GÓRY dla gracza a nie jakieś “przybliżenia”… (mam nadzieję, że się wystarczająco wyrażam) BO NAPAĆKANE STRASZNIE o! np. w ferworze WALKI niech ktoś znajdzie MURADINA - taaa… życzę powodzenia
jakbyście uznali ten ÓW Warcraft 3 REFORGED JAKO wersję BETA i dopiero TERAZ konkretnie to KTOŚ z głową POPRAWIŁ to to SIĘ da zrobić TYLKO TRZEBA TO ZROBIĆ!
a i jeszcze najważniejsze WYDAJNOŚĆ GRY przez Internet tak jak w Docie 2 (wiem… :)… Dota…) tam jest perfekt i tu też MUSI TAK BYĆ!
to może coś pozytywnego dodampodobają mi się te światła w drzewcach przy produkcji armii ALE… … …
(i t u znowu marudzenie) ogólny widok ELFÓW…?.. napaćkane… (nie wiem może jak ktoś ma TELEWIZOR 100 cali to… może…? nie wiem… ja posiadam monitor 24 cale w rozdzielczości full hd (
) i jest…
napaćkane.
a feniks… TO MA BYĆ FENIKS?przecież to jakiś… WYSKROBEK a nie FENIKS!
feniks to potężna BROŃ a nie jakaś… MASKOTKA…
dla dzieci…
(tak mi przyszło do głowy wystarczy dodać apropo tego feniksa (myślę) rozmazanie i lekkie powiększenie tego co jest, coś na zasadzie ZOOM BLUR - wiecie o co chodzi…? i już będzie lepiej)