Witam serdecznie. Problem jest nastepujacy. Do aplikacji bez problemu jestem w stanie sie zalogowac, natomiast nie moge zalogowac sie w grze. Po wpisaniu maila i hasla wyskakuje mi taki komunikat: Podczas realizacji żądania nastąpił błąd.
Nic nie pomaga. Czy macie jakies wskazowki co zrobic ? Konto mam aktywne dla WC3. Pozdrawiam.
Hej vachewow - sprawdziłem Twoje konto po naszej stronie, ale nie widzę na nim licencji WC3: Reforged. Może kupiłeś grę na jakimś innym swoim koncie? Skontaktuj się proszę z nami bezpośrednio, a postaramy się pomóc Ci w wyjaśnieniu sprawy i rozwiązaniu tego problemu.
Mam dokładnie ten sam problem, mam orginalnego w3 + dodatek tft a teraz w ogóle nie mogę grać ;/
mam dokładnie ten sam problem mam Warcraft 3 RoC i TFT i nie mogę uruchomić gry
Wejdźcie na stronę battle.netu i dodajcie kod gry i wtedy powinniście pozbyć się tego błędu. Ja tak zrobiłem, ale niestety nie działa kampania, a “potyczka” czyli szybki mecz z innymi graczami skończył się po około 5 minutach wyrzuceniem wszystkich graczy. Porażka! Ja chcę tylko pograć w starego dobrego TFT w BN…