Wykasowanie save'ów w Diablo 2 Resurrected

Witam. Dziś będąc w drugim akcie wykonując drugą misję gra zawiesiła się i wywaliło błąd. Po odpaleniu gry odpalił się save z pierwszym aktem i ostatnią misją… Postać straciła zdobyty przez cały dzień postęp … Jest jakaś szansa odzyskać postępy?

Mam ten sam problem, narazie nic nie napisali. Mi się odechciało grać, szczególnie że nie wiem czy znów się nie wywala.

Tez mam ten problem byłem w 5 akcie a teraz mnie cofnęło do 2 aktu i 18 lvl postaci;/

Wlasnie qrwa zaczlem 5 akt zrobilem relog byl update i mnie qrwa cofnelo na poczatek 3 aktu…zaraz mnie huj strzeli

Ja straciłem całkowicie postać . Miała nabity już 15 level :grimacing:

I teraz czekac? naprawia oleja? jaki sens grac jak wbijesz 50lv a rano sie obudzisz bez postaci.Ktos sie laskawie odezwie z supportu?

1 polubienie

Witam . Czy support działa coś w tej sprawie bo nie wiem czy grać dalej czy poprostu olać diablo bo nie wiadomo czy drugi raz to się nie stanie. Pozdrawiam

Dzis dokladnie to samo. Postac calkowicie usunieta, wprawdzie dopiero 13 lvl w I akcie ale za to przywrocilo mi postac ktora stworzylem do gry online a nastepnie usunalem :smiley:

Uff postać pojawiła się ponownie. Można grać dalej :).

U mnie obie postacie wrociły do poziomu 1. Straciłem wszystkie save’y

IMO wiedzieli, że mają skaszanione serwy. Teraz wiadomo czemu laddera nie ma od początku.

Mam to samo. Czarodziejka 38 i nekromanta 40 coś. 20 pare godzin poszło się walić . Jak żyć Blizzard jak żyć