Wymagania, czy pogram w D2R?

Witam, oto moje specyfikacje
i5 4460
16 GB RAM 1600
RX 570 4GB
Na co mogę najwyżej liczyć?
Gra będzie płynnie chodzić? Na jakie ustawienia mogę liczyć?

Witaj!

Ilość pamięci RAM jest w pełni optymalna. Karta graficzna oraz procesor spełniają minimalne wymagania, niemniej są nieco poniżej zalecanych. Co za tym idzie nie sugerujemy maksymalnych ustawień graficznych. W razie potrzeby informacje o wymaganiach gry Diablo II: Resurrected można znaleźć na naszej stronie.

60 klatek na średnich ustawieniach w rozdziałce 1080p wyciągnę? Znam wymagania ale wiem też że często wymagania swoje a rzeczywistość swoje

To już pytanie raczej do naszych graczy, gdyż nie posiadamy kompletu specyfikacji dostępnych na rynku, aby przetestować to dla każdej kombinacji. Niemniej niewykluczone, że znajdzie się wielu graczy z podobnym sprzętem. Co za tym idzie sugeruję jak najbardziej spytać o to na forum gry Diablo II: Resurrected. Niestety nie ma ono wersji polskiej, więc zapytanie trzeba będzie napisać po angielsku.

A dlaczego nie macie wersji demo? SKąd mam wiedzieć czy gra mi będzie dobrze chodzic? Kupię w ciemno i ryzykuję że mi nie zadziała i tylko utopię kasę. Musiałbym być chory psychicznie by utopić pieniądze. Co za problem wprowadzić wersję demo choćby na pierwszą misję by sprawdzić czy jest sens kupować? Tylko tracicie potencjalnych klientów którzy będą szukali wersji pirackich a jak znajdą to raczej przy niej zostaną. WIem że jesteś tylko trybikiem w partackiej korpo ale może wasze słowa więcej znaczą niż moje