Wyrzucanie COLD WAR do pulpitu

Witam, mam taki problem z Call Of Duty Cold War. W tym tygodniu chciałem sobie zagrać w Cold Wara, była aktualizacja lunchera, no dobra to aktualizowałem. Teraz gdy uruchamiam Cold Wara, pyta się czy chce uruchomić w trybie bezpiecznym, zalecany, bez zmian (wybierałem każdą opcje i to samo), gra się uruchamia, łąduje się widzę już w grze ładowanie… i pyk, wyrzuca mnie do pulpitu bez żadnego komunikatu. Czy ktoś miał podobno problem i go rozwiązał? Pisałem nawet ten problem na Discordzie Officialnym Cold Wara, inny użytkownik miał podobny problem. Problem zauważyłem jakoś we piątek, no chciałem sobie zagrać rano przed pracą i nie mogłem. Najlepsze jak wróciłem z pracy to śmigało, bo normalnie miałem menu i wszystko, ale długo nie pograłem. Dziś znów chcialem sobie pograć i to samo. Odinstalowałem grę, naprawiałem, nawet lunchera od nowa zainstalowałem, nie pomaga. Nawet kierowałem się tym (www.drivereasy .com/knowledge/call-of-duty-black-ops-cold-war-crashing-on-pc/) niestety dalej nic. Poprzednio miałem ponad 100 fpsów w grze, więc nie mam słabego komputera na tą grę. Problem z luncherem ? Jak to rozwiązać? Nie mogę grać w grę za która zaplaciłem!

1 polubienie

U mnie dokładnie to samo!

u mnie jest identyko kupiłem wczoraj cold war zainstalowałem i wyskakuje mi komunikat łaczenie z usługami call of duty i po 5 minutach mnie wyrzuca