Witam posiadam oryginalną wersje diablo 2niesety zagubiłem cd-keye nie zapisałem ich na blizardzie czy jest możliwość odzyskania cd-keya bądź pozyskania cd-keya z płyty instalacyjnej?
Hej MałyOgr. Nie mamy możliwości odzyskania kluczy z płyty. Ale, jeśli były one już dodane do jakiegoś konta Blizzard i pamiętasz chociaż część jego danych - możemy spróbować pomóc Ci w jego odnalezieniu. W tym celu skontaktuj się proszę z nami bezpośrednio.
Witam,
Mam patową sytuację i nikt nie chce mi pomóc a grać się chce w klasyk gatunku.
Mam konto na batku - mam podpięte d3. Posiadam też orginałki d2, które kurzyły się na półce kilkanaście lat. Nie mogłem zainstalować gry ponieważ gra wymaga 26 liczbowego kodu. postępując według instrukcji próbowałem go wygenerować ale otrzymałem informację:
"Ten kod został już wykorzystany!
Kod można zrealizować tylko raz. Jeśli nie został jeszcze wykorzystany, sprawdź czy jest wpisany poprawnie i spróbuj ponownie.
Więcej informacji na stronie Strona działu pomocy."
Nigdy wcześniej nie próbowałem połączyć d2 z batkiem. Mam orginałki przed sobą mogę wysłać zdjęcia z kluczami. Chciałbym odzyskać dostęp do mojej gry.
Ponadto spróbowałem odpalić d2 ze starego komputera i łącząc się z Battle net wyskoczył komunikat:
“TWÓJ KLUCZ JEST AKTUALNIE UŻYWANY PRZEZ:
CLAIMED ON BATTLE.NET”
Co to znaczy i dlaczego nie mam dostępu?
Jeszcze raz proszę o pomoc i pozdrawiam.