Authenticator wymiana baterii

Witam serdecznie.

Mam mały problem z wymianą baterii w authenticator, to znaczy pojawił się jakiś czas temu komunikat o tym że jest na wyczerpaniu i tu pojawia się pytanie czy można jakoś bezpiecznie wymienić w nim baterię tak żeby nie uszkodzić obudowy?
Nie widzę w nim żadnego miejsca na to żeby w jakiś sensowny sposób podważyć tą obudowę nie niszcząc jej przez przypadek chyba że jest coś pod naklejką ale nie wiem czy można ją usunąć bo jest tam jakiś ciąg liczb.
Zaznaczam że jestem świadomy iż mam do dyspozycji Authenticator w formie elektronicznej ale chcę go używać.

Dziękuję za każdą pomoc.
Edit.
Chyba poszło coś nie tak post miałem załączyć w dziale pomoc techniczna.

Obawiam się, że nie ma opcji wymiany baterii w fizycznym Authenticatorze :confused: Nawet, jeśli w jakiś sposób by Ci się to udało - to doprowadziłoby to do zaburzenia synchronizacji urządzenia i po ponownym jego włączeniu generowany kod nie byłby akceptowany przy logowaniu do konta (możliwe, że dałoby się usunąć i dodać Authenticator od nowa, ale nigdy nie testowaliśmy takiego scenariusza :slight_smile: ). Wydaje mi się tutaj, że najlepszym rozwiązaniem będzie jednak przejście na Authenticator mobilny na smartfonie.

Dziękuję za wyczerpującą odpowiedź.

Na YT jest film, jak typ otwiera to pudełko i wymienia baterię.

Tinkertubes Lab [33] Destructive battery change of blizzard WOW authenticator “batt 00”

Niestety jest tak poklejone, że potrzebna jest konkretna destrukcja.

Dziękuje za poradnik niestety z masakrował go na maxa :crazy_face:, będę musiał go w takim razie odpiąć lub przemóc się do wersji elektronicznej.