Cześć! Potrzebuję pomocy nie jestem biegła w Diablo, gram od czasu do czasu i skupiam się głównie na głównym wątku. Nadszedł upragniony dzień, mąż na wyjeździe, dziecko u dziadków. Włączam grę, a tam nie mam aktywnego głównego zadania, mogę robić tylko poboczne. Zawał. Co ja zrobiłam i czy da się to cofnąć?? Powiedzcie, że tak. Dodam że mapka też wygląda inaczej, jest na niej widocznych więcej rzeczy. Pomocy!!!
zamiast kampanii masz wlączony tryb przygody.Przy rozpoczynaniu gry zmień sobie opcje.Czuwaj!
Dziękuję za szybką odpowiedź! Przeszła mi ta opcja przez myśl, tylko ni groma nie mogę znaleźć gdzie to się zmienia jak mam główny ekran to tylko mogę wybrać swoją postać lub stworzyć nową, kliknac graj i zmienić poziom trudności, nic więcej
Właśnie tam gdzie zmieniasz poziom trudności zmienia się również tryb gry. To to trzy duże przyciski po lewej stronie. Pierwszy od góry to tryb kampanii (czyli to, o czym piszesz że chcesz dalej grać), potem tryb przygodowy, a na koniec tzw. “szczelina wyzwań”.
Pamiętaj tylko, że postępy w kampanii są osobne dla każdej postaci, którą sobie utworzysz. Czyli np. gdy mnichem dojdziesz do 3 aktu i zechcesz grać dalej np. czarodziejem, to się tak nie da - trzeba będzie czarodziejem grać od początku, ale zawsze możesz wrócić do mnicha i kontynuować od miejsca, gdzie skończyłaś.
Tak, jeśli chodzi o postać, to wiem, gram tylko łotrzycą.
Szukam i szukam i znaleźć nie mogę… mam tylko wybór trudności
Nie mogę wkleić zdjęcia, bo mi wyskakuje info, że w moich postach nie mogę dodać odnośnika
Edit1: Teraz jeszcze widzę, że dodałam post przy Diablo 3 a gram w 4
Edit2: zalogowałam się na konto męża, i on pod swoją postacią obok poziomu trudności ma „pomiń kampanie” L2. Ja tego nie mam, więc pewnie musiałam wcisnąć przycisk i dlatego tak się stało