właśnie przerwano mi grę,zabito postać i posłano w niebyt parę tygodni pracy bo podobno mam zaktualizować.A żadnej aktualizacji nie ma na tę chwilę.Tak będzie teraz wyglądać współpraca z graczami?Już aż tak macie nas w prezydencie?Pierwszy raz sie spotykam z takim chamskim działaniem w grach online
ten sam problem naszczęście nie grałem hardcore
Ale to grę przerwało, czy wyskoczyło po prostu jakieś okienko, które zabrało Ci kontrolę nad grą? tak czy owak, czuję Twój ból i rozgoryczenie.
EDIT:
O, na angielskim forum też coś o tym piszą. Nie byłem w grze, więc nie wiedziałem - a teraz też nie mogę się zalogować, bo “wymagana aktualizacja”
co będzie dalej?Świadkowie Jehowy będo rzucać cegłami w samochody aby z rozbitymi kierowcami spokojnie porozmawiać o Jezusie?Chirurg obetnie pacjentowi narząda aby nie zawadzał przy operacji jajec?Dokąd ten świat zmierza?
Podobnie tutaj, szczęśliwie nie na HC. Czy tak trudno dodać komunikat taki jak jest na zakończenie sezonu, czyli “uprzejmie informujemy, że za 20 minut kończy się zabawa”?
podobno to nie jest żaden patch tylko problem z logowaniem na serwery i weryfikacja, przynajmniej tak jest napisane
zanim nas wywaliło wyskoczyło okienko “… zaktualizuj ją do najnowszej wersji…”, podchodzi to pod patch, nie problemy z serwerami
ta to świetnie teraz sie spróbuj zalogowac i zobacz co jest napisane w prawym dolnym rogu ekranu
wiem co obecnie pokazują Zaczęło się od patcha. Poprzednim razem taka aktualizacja trwała 6 godzin i w pewnym momencie też zaczęli informować, że serwery siadły.
poprzednio były tak bezczelne że napisały o “zaplanowanej niespodziewanej przerwie”
I weszła aktualizacja jednak.
parę tygodni budowania postaci poszło w sino dal bo jakiś The Bill sobie wymyślił znienacka 50 megabajtów aktualizacji.Jakbym mial nerwy po dziadku to już bym pepeszę przeładowywał
Czyżbyś był aż tak mało spostrzegawczy i nie dostrzegł, że kolesie z Blizza mają graczy w 4 literach od lat? - sorry to nie jest Blizz ale ślizgacze i odcinacze kuponów z Activision, którzy dokonali wrogiego przejęcia Blizza lata temu.
I chyba już naprawili problem, bo przed chwilą byłem w grze, która się zaktualizowała przed nowym sezonem i zostało pobrane coś około 100MB, to jest po prostu tragiczne i mówię to z punktu widzenia wieloletniego gracza PoE, gdzie przed każdą ligą gra się aktualizuje i zostaje pobrane coś około +.-, 10GB.
Zestawienie żałosnych 100MB do 10GB pokazuje i uświadamia graczom jak ślizgacze traktują D3 i tak jest przecież od lat, od czasu wrogiego przejęcia i tak było nawet wtedy kiedy D3 było jeszcze “rozwijane” i nie było odstawione na górną półkę i te aktualizacje były właśnie takiej wielkości - ŻAŁOSNE.
A pisałeś z prośbą do suportu o przywrócenie postaci? Przeważnie jak do nich pisałem w sprawie kradzieży konta albo w innych przypadkach to odzyskiwałem co straciłem, chyba, że Cię olali kompletnie jak do nich napisałeś - w takim układzie przykro mi…