prace konserwacyjne do godziny 5 a o godzinie 11 rozłączenia i problemy w całej Europie.Mam taki szalony pomysł,zatrudnijcie może kogoś kto się zna na komputrach i kabelkach Edit:po sprawdzeniu okazuje się że problemy tylko w Polsce.Tyle w kwestii równego dostepu
[Co za urocza niespodzianka]
Moja wypowiedż nie będzie związana z tematem ale z tytułem jak najbardziej, bo zaskoczyłem się bardzo pozytywnie moją szamanką robiąc “kurczakowy” build czyli sztylet i mojo Manajumy oraz set Arachyra, polecam nosić maskę Wyszczerzony Żniwiarz a to z tego względu, że my biegamy cały czas jako kurczak a mimiki (maska) przyzywani co parę sekund będą używać naszych skilli z paska.
Fun polega na tym, że biegając ciągle jako kurczak robimy to bardzo szybko, otrzymujemy dużą redukcję obrażeń i zadajemy duże obrażenia, skille z paska nie są zmarnowane, bo mimiki ich używają, reasumując z niewielkim paragonem w dziadowskim gearze i nawet bez caldesanów to moja szamanka biega GR 120 po 3-5 minut.
Polecam każdemu sobie ją sprawdzić i przypuszczam, że nieżle by się sprawdzała na hardzie i ta zmiana z “kurczakiem” u WD to była chyba o ile dobrze pamiętam jedna z ostatnich zmian w D3 jak jeszcze coś z tą grą robili.
pozdrawiam
dzięki serdeczne bo jestem już znużony sezonem po uszy i chętnie spróbuję.Biegałem kurą chwilę ale wtedy nie przekonała.Zobaczymy
Rekordów się nie zrobi takim automatycznym buildem i jeden gracz sobie będzie biegał 100 a drugi 110 a trzeci 120GR ale jest to automat i bardzo tankowny i jedyną rzeczą którą należy zrobić to wskakiwać cały czas w kurczaka.
I chcąc robić wynik wyższy to już trzeba było by ręcznie te skille z paska odpalać, bo mimiki robią to losowo i one też przecież nie są cały czas, bo pojawiają się
na krótko w momencie kiedy nam się kończy kurczak i ponownie w niego się zamieniamy.
Biegniemy sobie, czy zasuwamy, bo on ma przecież + 100% do speeda i wszystko za nami pada i tylko sobie dobrać odpowiedni GR do naszej mocy aby to padało szybko.
Przypuszczam, że ktoś z paragonem np. 10K to i pewnie by i te 140 , może 150 to za dużo ale kto to wie? ale te 140 to sobie spokojnie można trzaskać takim automatem - kurczakiem - oczywiscie sezonie z Ołtarzem i motywem.
pozdro
Z ołtarzem i motywem S31 to sobie można na golasa latać 140-150
Na starym Arachyrze (przed nerfem) i Manajumie zamknąłem 150, bodajże rank 6 NS.
Pozdrawiam
Grzegorz
To się wszystko zgadza (gratuluję wyniku) i na nowym znefrfionym Arachyrze w sezonie z Ołtarzem i motywem też sobie można zrobić GR 150, tyle że moje uwagi dotyczyły ciągłego biegania pod postacią kurczaka, czyli taki pełny automat do grania jedną ręką, czyli kończy się kurczak i od razu sobie wskakujemy ponownie w tą postać i te moje uwagi w tych wcześniejszych wypowiedziach tego właśnie dotyczyły i tutaj było to moje pozytywne zaskoczenie, że takim jednorękim automatem można sobie biegać w miarę wysokie GRy i to szybko, oczywiście im więcej nabijemy paragonów to tym wyższy GR będziemy sobie biegać i tutaj skill gracza nie odgrywa praktycznie żadnej roli, bo chyba każdy się zorientuje, że tutaj
w tym buildzie to wzajemne bostowanie się wybuchów preferuje zwarte skupiska mobów.
Arachyr i Mundunugu to moje dwa ulubione sety/buildy szamana i oczywiście w każdym sezonie z Ołtarzem i motywem można zrobić
GR 150 tak jak już wcześniej zauważyłem ale wtedy nie gramy automatem i używamy dwóch dłoni
pozdrawiam