Witam diablomaniaków. Czy ktoś może mi wyjaśnić jak zrobić żeby dostać skrzydła i peta po zakupie Diablo 2 RES za 39,99 w sklepie battle net. Nie mam nic ??? Dlaczego ?? Co muszę jeszcze zrobić ?/
Zaglądałeś do szafy w grze? Może musisz odebrać pocztę? Zaloguj się na postać i zobacz czy w grze mruga w lewym dolnym rogu ikonka. Skrzydła i pety są do znalezienia w grze jako itemy więc i pewnie jako item będą do odebrania po kliknięciu w tę ikonkę.
Tak robiłem to kilkakrotnie nic nie mam jako poczty
to za d2r są skrzydła?Nawet żem nie wiedział.Człowiek się uczy całe życie a zemrze i tak durny jak drzwi do lasu.Obrotowe
Nawet mi nie przyszło to do głowy. Być może autor coś źle popatrzył, bo ja też nie widzę żadnych skrzydeł w gratisie do D2R.
Po zakupie D2 res powinno się dostać peta Mefisto i skrzydła Nienawiści do D3 inni moi znajomi mają te rzeczy ale ja nie mam i nie wiem czemu ?
Teraz nie ma, ale było coś takiego jak “Diablo Prime Evil Collection” i w tym było D2R + zwierzak i skrzydła dla D3.
O to mi chodziło Diablo Prime Evil Collection czyli mam rozumieć że zmarnowałem 180 zł na d2 bez niczego hahhah dzięki za odpowiedź.
No najwyraźniej nie sprzedają już tej wersji. Znaczy, sprzedają - ale nie na PC tylko na Xboxa i PS. ¯\_(ツ)_/¯
Dzięki mickey za wyjaśnienie sprawy następnym razem nie dam się tak w konia zrobić.
Kasy nie zmarnowałeś, bo masz bardzo dobrą grę, jak nie grałeś wcześniej w D2, co prawda bez skrzydeł i peta ale nie chciałbym cię dodatkowo dołować, bo jeszcze zdrowo przepłaciłeś, bo do 1 stycznia była świąteczna promocja na D2R w cenie 56 złotych i to na stronie Blizza.