Który z mnichów jest prostszy w ogarnięciu, a który jest twardszy tzn. mniej padający ?`
Inna na wodnych to samograj ale wodni sojusznicy służą do farmy aniżeli do pushu.
Na solo Gr idziesz z ognistymi i to jest inna bajka bo to opiera się na specyficznej rotacji pod jedność żywiołów czyli zbierasz moby odpalasz wszystko co masz i w momencie ognia detonujesz sojuszników powtarzasz to w kolko jako ze bulid nie ma benefitu z ethernali korzystasz z shenlongów dają po prostu więcej.
Inna na farme jest papierem totalnym ale polega na perma cc wiec wiadoma na ognistych ma bardo duzy survival także tu nie ma dużych problemów
Dzwonek to inna para kaloszy to jest bulid all in one jest zdolny do wszystkiego i jego playstyle się nie zmienia w żadnej z aktywności opiera się na 5 sec rotacji gdzie niczego nie musisz odpalać po za cyklonem bo wszystkie multiplikatory masz stale aktywne, dmg jest ofc znacznie większy niz u inny jest to jak większość topowców określa jedyny build w grze który zrobiłby gr160 gdyby była taka opcja, jak chodzi o survi bulid jest praktycznie niezniszczalny jak gramy na kamiennymi rękawiczkami jak gramy z magefistami to nasz survival minimalnie spada, wciąż mamy około 95% redukcji na wszystko co istnieje.
Cała rotacja to dash w moby cyklon i spam dzwonka powtarzamy to w kolko cyklon w moby jest istotny bo to odpala nasz jedyny nie aktywny caly czas multiplikator dmg
bulid podobnie jak FB nie wymaga strickena jako gema można bez niego grac dmg jest wystarczający.
Oba zrobią gr 150, inne łatwiej ubrać, dzwonek wymaga niemal full antykow ale nim można grac w party i ma dużo większy potencjał.
Mi moim dzwonkiem zdarza się padać nawet na GR 50. Z Kamiennymi rękawicami co rusz mam “freeza” i padam, więc latam z Pięściami Maga. A to zapomnę o Cyklonie, albo o Objawieniu. Myślałem że może Ina będzie łatwiejsza, ale wychodzi, że nie bardzo. Wszyscy latają z jednością więc w party też to jakoś średnio wygląda.
Chwilowo gram Ulianą - efekt Eksplodującej Dłoni jest bardzo widowiskowy, ale… albo ja czegoś nie kumam, albo jest on dość trudny do przewidzenia. Czasem pojawia się prawie zaraz, a innym razem napier… przeciwnika 20 sekund zanim ED go rozerwie.
ina na ognistych nawet na farmie inne warianty odpadają:)
Co zakładać zamiast Jedności na czas biegania w party np. z drugim mnichem ?
Zestaw Objęcia Iny. Czy w tym komplecie mają sens Prostackie buty? Sojuszników naprawdę będzie jeszcze dwa razy więcej?
OK. Dzięki, rozumiem. Nieśmiertelnego towarzysza nie mam, bo się toto jeszcze nie wydropiło. To początek…
Jaki procent obrażeń zadaja Mistyczni przywołańcy w przypadku mnicha dzwonkowego ? Bo zastanawiam się nad zamianą Egzekutora na Zmorę lun Zeyę.
98% obrażeń pochodzi od klona to on jest źródłem dmg, uproszony przelicznik bo na niego działa dwa razy to jest twój dmg x 30 = dmg klona
A wygląda jakby to ognisty dzwon zabijał. Czyli wszędzie gdzie możliwe dawać do Mistycznego sojusznika a nie Fali światła ? Może zamiast rękawic maga spróbować Taskery ?
Momęcik (jak mawiała siostra Basen). Nie pomyliłeś Dzwonka bezsetowego z Iną ?
To na niego nie dziala, prościej będzie jak poczytasz sobie cale założenie bulidu na maxrollu to jest najlepsze miejsce aby nauczyć się wszystkiego
Dwa “crapy” bezsetowe zrobiły 150 GR, a najlepsza Ina 147 mając 1,5 k wyższy paragon Wróżbita Maciej znów się pomylił
Pisałem o tym chłop nie ma pojęcia o monku a się o nim wypowiada cały Reaper, tłumaczy się typowi zainteresuje sie maxrollem, to nie ja wiem lepiej sry nic nie wiesz.
1234567899876543211920