Dobry wieczór mam pytanie takie jak w tytule tematu - gdzie w V akcie znajdę wydarzenie pt. “Czas upłynął”?
Mam również problem z wydarzeniami odbywającymi się na Polach Bitewnych Wieczności - wykonywałem już wielokrotnie w trybie przygody zadania pt. Wojna zapomniana przez czas, Czasowa pułapka i Demoniczny więzień - i żadne z nich nie chce się zaliczyć do osiągnięć w trybie współpracy. Gdzieś przeczytałem, że muszę je zrobić z kimś w trybie kampanii - czy to prawda? Nie ukrywam, że bardzo mocno utrudni mi to sprawę bo raczej mało osób przechodzi w 2022 roku kampanię.
Z góry dzięki za pomoc 
Tak, trzeba w trybie kampanii
1 polubienie
A ktoś wie może gdzie można znaleźć to wydarzenie “czas upłynął”? Starałem się znaleźć coś na anglojęzycznej wikipedii Diablo ale nie mam za bardzo pomysłu jak jeszcze mogłoby się nazywać to zadanie. Mam pewne podejrzenie, że może się znajdować w Fortecy Pandemonium bo tam jest chyba jakieś wydarzenie związane z czasem.
Wydarzenie “Czas upłynął” pojawia się na drugim poziomie twierdzy Pandemonium. Może wystąpić jako bounty (podobno zalicza w trybie przygody).
Tu film ze wszystkimi eventami, jakie trzeba wykonać do osiągnięcia Piknik na skraju rzeczywistości:
1 polubienie