po najnowszej aktualizacji sezonowej zauważyliśmy z dziewczynami iż część itemów straciła swoje opisy.Czyli obrazowo mówiąc nie wiemy czy zakładane przedmioty kopną wroga odsylając na wiecznyodpoczynekraczmudaćpana czy pogłaszczą,Coś w podobie tego co mieliśmy zawsze w pierwszym tygodniu PST.Problem w tym że sezon za 22 godziny a nie za 2 tygodnie i będzie ambaras
Wróbelki ćwierkają, że to problem ogólny, nie tylko polskiej wersji.
Dodatkowo (ale to już jakby mniejszej wagi rzecz jest) warto by było, bracia i siostry w Blizzardzie, abyście w aplikacji BattleNet zmienili banner mówiący o zbliżaniu się sezonu 32 na taki, który dotyczy sezonu 33.
tak sobie próbuję przypomnieć kiedy ostatnio na forum rozmawiał do nas jakiś niebieski i dochodzę do wniosku że wkrótce po D4 elfy wsiadły na swój kryształowy okręt i odpłynęły wew siną dal zostawiając nas,śmiertelników samych na tym łez padole
Jeśli przez “rozmawiał” masz na myśli coś więcej niż suchy komunikat o nowym sezonie, to ostatnia odzywka niebieskiego byłą chyba we wrześniu 2020 (informacja o śmierci Andrzeja Gawrońskiego, polskiego głosu Decarda Caina), a wcześniej coś w pomocy technicznej w marcu 2020. Czyli jakby dużo przed D4 (a przynajmniej przed premierą, bo w końcu powstawało to jakiś czas) ¯\_(ツ)_/¯
nie,no zdarzały się czasem wtrącenia w dyskusje,boomerskie żarty z ludzkich tragedii w pomocy technicznej,żałosne próby zaskarbienia sobie sympatii graczy,próby wkupienia się w nasze łaski żelkami Haribo.Jednym słowem ich obecność była nienachalna acz zauważalna.Zbaczając ze szlaku to szanownemu panu wyrazy WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO z okazji zacnego jubileuszu. edit - znalazłem wątek na forum w którym żywy niebieski wypowiadał się w lutym 2023.Także wymarły dopiero po tej dacie
Pamiętam kilka wypowiedzi niebieskich z początku konfliktu za naszą wschodnią granicą, czyli dwa lata temu a miało to związek z wyznawcą bandery który starał się na tym forum szerzyć polityczną propagandę, zbanowano jego konto ale ten powrócił poprzez inne i ponownie starał się na forum poświęconym D3 szerzyć te polityczne wypociny.
Przynajmniej jeszcze kilka wypowiedzi kojarzę ale rzeczywiście od długiego czasu nie ma żadnego kontaktu niebieskich z tym forum i wcale się nie dziwię, bo oni to robili i tak za “Bóg zapłać” a “jaka płaca to i taka praca” - dwa razy mi się “rymnęło”
A, możliwe, możliwe - ja się kierowałem taką jakże zacną (zdawałoby się) funkcjonalnością tego forum - Blizz Tracker
- która w założeniu (tak myślę) miała pokazywać wszystkie niebieskie posty. Cóż, widać i to nie działa jak należy. ¯\_(ツ)_/¯
Zbaczając z tematu - dziękuję za życzenia i pragnę poinformować, że to nie jest żadna magiczna granica, albowiem dziś się obudziłem i nic mnie nie bolało (a słuchając niektórych wypowiedzi oczekiwałem bólu i cierpienia).