Nie dostałem skrzynki za ukończenie szczeliny wyzwań

Po ukończeniu szczeliny wyzwań skrzynka przeszła na postacie bez sezonu zamiast na postacie sezonowe. Szczelinę ukończyłem po starcie sezonu. Z góry dziękuje za pomoc

a zrobiłeś najpierw postać sezonową?

nie zrobiłem. nie raz tak robiłem a zawsze dostawałem

O ile dobrze zrozumiałem to nie masz postaci sezonowej a chcesz odebrać skrzynkę w sezonie?
Poza tym to wyzwanie jest tak proste, że gdy będziesz miał już postać sezonową to po prostu zrób sobie jeszcze raz to wyzwanie ale już postacią sezonową, której nie musisz rozwijać, bo przecież dostajesz gotową postać w szczelinie wyzwań i teraz jest czarownica, bezsetowa i zrobiona pod lód którą sobie dzisiaj robiłem skrzynkę do Ołtarza i zajęło mi to może 2-3 minuty.

To nie ma znaczenia. Ważne jest tylko aby ubić strażnika już po rozpoczęciu sezonu (oczywiście mieszcząc się w czasie szczeliny wyzwań). A postać sezonową można sobie zrobić później.

Przecież skrzynkę ze szczeliny wyzwań dostaje się tylko raz na tydzień. Skoro zrobił szczelinę i skrzynia jakimś cudem mu “przeszła” na postacie nie-sezonowe (pomimo, jak twierdzi, zrobienia tego po rozpoczęciu sezonu), to drugiej w tym tygodniu nie dostanie. Szczelina się resetuje we wtorek o 5 rano. Wtedy może sobie zrobić.