Nie mamy pańskiego płaszcza i co nam pan zrobi

godzinę temu zrobił żem Gr 140 w czasie 10 minut co według wszelkich znaków powinno dać mi top 4 mnicha na HC SSF . Nie dało,po wiekopomnym wyczynie nie ma śladu ani w topce ani w osobistych rekordach w zakładce profil.Podobne sygnały zgłaszają gracze od piątku więc coś jest na rzeczy.Trochę to nie teges że o wynikach decyduje serwer a nie gracze.Bo to że wyprzedziłbym celebrytę z maxrolla tym wynikiem nie ma tu znaczenia.Nie ma,prawda?

1 polubienie

Ciesz się, że w ogóle leaderboardy są xD.

Ja się jakiś czas temu przestawiłem na grę na padzie w D4 i się srogo rozczarowałem, że w D3 można grać na padzie tylko na konsolach. Dlatego teraz gram tylko w… PoE. Trochę mi smutno z tego powodu, tym bardziej po tysiącach godzin spędzonych w grze, ale trzeba iść z duchem czasu. W D3 już żadnych zmian nie będzie, jedynie powroty do starych sezonów, których większość jednak była średnia, a wg mnie najlepsze rzeczy i tak są już w grze na stałe.

Dla zdecydowanej większosci takich graczy jak ja to D3 już dogorywa,
Ale co dziwne zacząłem grać ponad dekadę temu w D3 oraz PoE i to
PoE jest ciągle ciekawe, ciągle grę rozwijają, D3 to skończyło się już praktycznie kilka late temu, bo i tak tego nowego nie było praktycznie wcale - parę mb contentu w zestawieniu do paru GB w PoE, standardowo 4-7 GB co ligę, to o czym tutaj dyskutować.
A to zaprzestanie “rozwijania” gry to de facto tylko zaklepali stan faktczny w którym D3 i tak było od długiego czasu.

D3 dogorywa, bo ile razy można zaliczyć powtókę sezonu, raz jeszcze ujdzie, dwa, trzy razy? a potem to nawet ciężko będzie się zmobilizować, na szczęście mam PoE i w kolejną ligę sobie
zagram, bo tej nie robiłem, wcześniejszą zacząłem ale że był bardzo dobry motyw sezonowy dla mnie to skupiłem się na D3.
Tak że teraz to D3 sobię odpuszczę i powróce za jakiś czas - na dłużej mi starczy.
Nawet nie wiem kiedy teraz się zaczyna liga, muszę sobie sprawdzić.

pozdrawiam