Mam problem z osiągnięciem, a konkretnie z Tryb współpracy->akt V->Złe sprawowanie.Nie mogę ukończyć zadania “czasowa pułapka” oraz “Demoniczny więzień”. Robiłem to na wielu serwerach ze zleceniami w 4osobowej grupie, z kolegą, ale za każdym razem nie zaliczało mi tego osiągnięcia.
O ile dobrze pamiętam (i nie mam pewności, że dotyczy to akurat tych zadań, o których piszesz) to istniał (nadal istnieje?) bug, który powodował, że te zadania trzeba zrobić w trybie kampanii, aby zaliczyło je do osiągnięcia.
Gdyby istniało stare forum, to można by to było łatwo sprawdzić, ponieważ tam było to opisane.
Pomożecie z wydarzeniem “wojna zapomniana przez czas” chodzi mi o lokalizację wydarzenia
Nie wiem czy jeszcze tu zajrzysz ale zadanie “wojna zapomniana przez czas” znajduje się na polach bitewnych wieczności.
Sam właśnie zabrałem się za wbijanie tych achivmentów i muszę przyznać, że lekko nie jest - kampanii praktycznie nikt już nie gra, lokalizacji niektórych wydarzeń też jakoś nie mogę znaleźć w internecie (np. ucieczka z ognia i zabawa w chowanego). Jakbyś kiedyś chciał pobiegać za zadaniami to daj znać
Witam, nie wiem czy tu ktoś zagłada ale nie mogę znaleźć wydarzenia demoniczny więzień latałem prawie dwa dni nom stop po pandemonium we wszystkich trybach gry i ani razu nie trafiłem na to wydarzenie. Czy jest tu ktoś kto wie mniej więcej w którym miejscu mam go szukać?