Poczta po sezonie 33

Uwaga!

Na serwerze azjaytckim sezon się już skończył (na ten moment na EU i NA jeszcze trwa).

Problem w tym, że nie przyszła poczta z sezonu.

Tzn. mam pocztę, ale tę sprzed 2 tygodni, kiedy było przedwczesne zakończenie sezonu (i ponowne ożywienie parę godzin później) - nowych rzeczy, które zdobyłem po ożywieniu sezonu nie ma w poczcie.

Ciekawe czy Blizzard to naprawi w jakikolwiek sposób.

Ten problem nie dotyczy osób, które:

• nie logowały się w czasie kiedy sezon był przedwcześnie zamknięty 2 tygodnie temu
  • lub zrobiły rollback konta w celu odzyskania sezonowej zawartości

Ponadto, nie przeszły paragony, które się zdobyło po tamtym feralnym zamknięciu sezonu. Przypuszczalnie też złoto, krwawe odłamki i materiały rzemieślnicze - ale tego nie wiem na pewno, bo nie mam jak sprawdzić.

Częściowo można temu zaradzić - to, co chcemy aby przeszło na nie sezon należy umieścić w swoim inwentarzu, plus ewentualnie stworzyć sezonowych “tragarzy” i im też zapełnić inwentarze. O ile oczywiście ktoś ma tyle przedmiotów, które chce zachować :wink:

Przecież sezon 33 jeszcze trwa i przed chwilą zrobiłem sobie ostatniego GRa
w 33 sezonie i oczywiście poczty z sezonu nie ma, bo i nie może być, ta pojawi się po jego zakończeniu a kończy się on o 17 czy o północy - dla mnie to nie jest istotne.

Człowieku, przecież ja piszę o końcu sezonu na serwerze azjatyckim - tam sezon zakończył się o 9:00 rano naszego czasu.

Tam jest błąd z pocztą (uj tam a nie błąd - po prostu nie przyszła), najprawdopodobniej u nas będzie tak samo.

Człowieku jak masz konto na serwerze azjatyckim to twoja sprawa, bo nikt normalny nie traci czasu na granie na wielu serwerach.

bez odzewu

Ja tylko ostrzegam, że na EU może być ta sama sytuacja co na azjatyckim.

Ale jak tam sobie chcesz. ¯\_(ツ)_/¯