link do postaci
coś mi nie idzie szczeliny robie max 30 to raczej mam coś namotane i wydaje mi sie, że porządnie
w co wpakować punkty mistrzowskie?
z góry dzięki
link do postaci
coś mi nie idzie szczeliny robie max 30 to raczej mam coś namotane i wydaje mi sie, że porządnie
w co wpakować punkty mistrzowskie?
z góry dzięki
I nie pójdzie, bo najpierw się ubierz,
Jeżeli chcesz się kręcić to pierwszą rzeczą jest skompletowanie
setu Pustkowi,
bez tego sobie nie pograsz i na tym się skup, biegaj zwykłe rifty po materiały i przerabiaj w kostce żółte itemy na takie jakich brakuje ci do zebrania setu z PKW wystarczy 5 elementów - ring PKW i tak będziesz musiał mieć i kupuj u Kadali takie itemy jakich brakuje ci do kompletu do setu,
a jak trafi ci się duplikat to przerabiaj go w kostce w zakładce
“przerabianie elementu setu”
tak robiąc to bardzo szybko sobie zrobisz build (set + pozostałe elementy jak
bronie już masz, tylko zrób soket w drugiej,
w kostce MUSI być broń Duma Ambo
pas Lament koniecznie musi być albo w kostce albo na sobie a to zależy jaki build sobie finalnie zrobisz
karwasze też masz,
ring Obrączka Potęgi też jest potrzebny
w biżuterii również są potrzebne gniazda i nie zakładasz Czaszkochwytu, bo w tym secie Rozprucie robi obrażenia a nie Tornado - w ringi + amu. wkładasz dwie zmory (zielona + żółta) i taeguka
o skillach nie mówię - sprawdż sobie topkę-rankingi jak mają poustawiane ale najpierw skup się na tym co napisałem wyżej, powodzenia.
Gdy sobie to zbierzesz to potem będziesz postać szlifował w amu, bronie inne itd - ale nie wybiegajmy za bardzo do przodu
pozdrawiam