Cześć,gra ktoś jesszcze w diablo 3 na ps4 i pomoglby w szybkim lvl postaci do trofki?
Siema, sam zaczalem grac w diablo 3. tydzien temu jakos, i posluchalbym jakiejs dobrej rady dla nowicjusza.
Ten sezon nie jest najmocniejszy a zwłaszcza jak go porównamy z poprzednim z broniami eterycznymi.
W tym sezonie mamy jedno uniwersalne miejsce w kostce więcej, najmocniej na tym skorzysta Necrus dając dodatkową kosę w to miejsce i on w tym sezonie jest najmocniejszy.
Zdominował już najwyższy GR, dodatkowo np. w secie Trag’Oula jest bardzo wytrzymały i naprawdę trzeba się postarać aby ta postać padła ale niefortunnie nie jest to najszybsza postać do farmienia.
Najlepszą postacią jest oczywiście DHacz - w secie Ponurych Ziem jest bardzo szybki na zwykłych lokacjach ale i na GRach, uderza obszarowo (cała widoczna lokacja) to idealna postać do zdobywania matsów, kluczy do GR oraz szybkiego nabijania paragonów właśnie robiąc GRy.
Jest to również bardzo prosty build do grania, wystarczy niewielka wprawa.
Najwolniejszy jest Szaman i jest to postać dla fanów WD, mnich potrafi być bardzo szybki na zwykłych lokacjach ale jest to trudna postać (szybka) do grania, za słaby na GRy, Czarownica
jest mocna (nie tak jak Necrus), bardzo wytrzymała w secie Tal Rashy, średnioszybka, lubię tą postać tak jak i DHacza i te dwie postacie mam zrobione.
W tym sezonie na Barba szkoda czasu, tak jak i na Szamana oraz Monka.
Jak ktoś chce sobie porobić swoje rekordy GR to dla Necrusa nie ma w tym sezonie alternatywy, bardzo lubię tą postać ale nim to się już nagrałem i na razie jakoś nie mam ochoty na niego.
pozdro