Ścieżka zdrowia 11"Warsztat Świstomiga"

Witam serdecznie z tradycji stała się zadość.
Już za chwile zaczynamy nowy rok pegaza gdzie zastąpi rok wilka.
Wiele kart z roku hydry przejdą do dziczy a to oznacza wielkie zmiany.
Dzisiaj wieczorem powitamy pierwszy dodatek z roku pegaza.
Koniec z rodeo zbliza się wielkimi krokami a zachwile Śmstomig otwiera swój warsztaty i będzie majsterkował
Zostaw zadania cotygodniowa na nową ścieżkę nagród.
Widzimy się o 19:00 albo o 18:00 (Zmiana czasu na serwerach)

1 polubienie

90 pakietów - 5 legend (2 były w 10-tym na raz, więc początek mega fajny, potem kupa)
10 złotych - tylko 1 legenda

Średnio, wręcz bardzo średnio :frowning:

2 polubienia

Opening 235 pakietów:

Zwykłe karty: 106/106 (100%)
Rzadkie karty: 76/76 (100%)
Epickie karty: 54/54 (100%)
Legendarne karty: 22/27 (81%)

5 legend dostałem z automatu - 3 ze ścieżki i 2 za megabundla. Z openingu mam 17/27. 1 wylosowałem sygnaturową oraz 2 złote z czego jedna ze złotego pakietu.

Pozostały pył z powtórek: 6855

Jestem niesamowicie zadowolony z tego openingu. Nie liczyłem tych legend podczas otwierania (otwierałem paczka po paczce), ale zorientowałem się przy klikaniu osiągnięć za kolekcję, że brakuje mi zaledwie kilku sztuk. Nie wiem kiedy ja otworzyłem te kilkanaście legend, ale liczby nie kłamią. Nigdy nie miałem tak dobrego openingu.

1 polubienie

A to ja miałem podobnie… Legenda za legendą wpadały… 142 pakiety (standardowe + 120 z dodatku) i wpadło 13 legend z samych pakietów + 2 ze ścieżki oraz wpadło większość epików (brakuje 2 sztuk)… Najlepszy opening w historii… Na koncie z dustem z duplikatów mam blisko 32k proszku + złote karty z 7 dodatków wstecz… Pakietów już nie otwieram, zdobywam ostatnią legendę ze ścieżki i zamykam dodatek :slight_smile:

2 polubienia

140 pakietów 8 legend (jedna złota, jedna z tym śmiesznym obrazkiem)
Oczywiście żadna którą chciałem.

2 polubienia

22.03.2024
Poziom 19. Po unboxingu 52 pakietów z Majsterni (z czego 4 były za darmo) i 9 standardowych oraz po odbiorze nagród ze ścieżki i otwarciu pakietów z niej (i standardowego z bójki), mam na koncie 480 golda i 23305 pyłu (+9260 z duplikatów + pył ze złotych). Z dodatku wydropiły mi już wszystkie zwykłe i rzadkie karty, ale mało epików (13, w tym 1 złota) i legend (poza Colifero i Li’ną mam Jepetto, Koło Śmierci i specjalnego Hemeta). Ten Hemet wydaje się fajną kartą, tak że jakby ktoś miał dobry deck huntera na bestiach i chciałby się podzielić kodem to chętnie przygarnę. :slight_smile:

2 polubienia

Łowca bestie

Klasa: Łowca

Format: Standard

Rok Pegaza

2x (1) Podstępne węże

2x (1) Tropienie

2x (1) Wstrząsy przebudzenia

2x (2) Bestialski obłęd

2x (2) Pluszowi przyjaciele

2x (2) Pułapki tytanów

2x (2) Siłownia na powietrzu

2x (2) Zdalne sterowanie

2x (4) Jodłująca krzykaczka

2x (4) Szał sterowanych psiaków

1x (5) Hemet Pukawkomistrz

2x (5) Tajemnicze jajo

1x (6) Muzyk Mukla

2x (7) Zabawkozaurus

1x (8) Serce Cierniodławów

1x (9) Król Pluszor

2x (10) Banjozaur

AAECAdqqBgTqygXT+AX0pQb+pQYNqZ8EqNEF8OgF3+0FyPYFy44G/ZQG6KUG8aUG8qUG+qUG/6UGkqYGAAA=

Aby używać tej talii, skopiuj ją do schowka i stwórz nową talię w Hearthstone

1 polubienie

Dzięki! Mam nadzieję, że pozostanie grywalna przez jakiś czas.

24.03.24

Level -35

Teraz bardzo kiepsko idzie mi w standardzie.
Musiałem przerzucić się znów na dzicz😈

2 polubienia

27.03 - 51 lvl wbity. Czekam na nerfy i zamykam dodatek. Chyba nawet się pokuszę by powbijać trochę osiągnięć z obecnego dodatku :slight_smile:

3 polubienia

31.03.24

Lvl - 48

Muszę się nauczyć grać na Arenie :thinking:

2 polubienia

1.04 2024
Poziom 42
jako tako
trochę cielawych kart wpadło i lecimy dalej

3 polubienia

Ja miałem jakoś 11 niewykorzystanych biletów na arenę, bo kompletnie nie gram w ten tryb, ale wykorzystałem ich już trochę :face_with_hand_over_mouth: oczywiście wyniki max 3-3 :slight_smile:

2 polubienia

16.04.2024
60 poziom
Byle do przodu intuacja mi podpowiada,że mini seria idzie.

2 polubienia

24.04.2024

Poziom: 100
Gold: 15 420
Pył: 4 905
Osiągnięcia dodatku: 93%

Do 100% osiągnięć zabrakło mi jednego: “Przebudź XX Uśpionych w tunelach”. Osiągnięcie proste, ale nie chciało mi się grać łowcą na rankedzie. W Starciach bym to pewnie zrobił już dawno. Skórki są zajefajne w tej edycji, więc było w czym wybierać. Teraz już tylko zbierać golda za każdy nowy poziom. Powodzenia życzę :fist_right: :fist_left:

3 polubienia

29.04 - właśnie pykł 100 lvl :slight_smile: Teraz już tylko farmić golda. Golda 4900, proszku ponad 8k, dodatek już dawno skompletowany. Meta mi się wyjątkowo nie podobna, więc gram głównie ustawki, może się w końcu przekonam i przerzucę na Areny :slight_smile: Aby do mini serii, bo a noż coś się zmieni, bo nerfy za bardzo nie pomogły.

2 polubienia

6.05.2024

80 poziom
Odkąd Bugzard zwiększył poziom trudności to mam wrażenie,że mogę nie zdążyć do drugiego dlc z roku pegaza.

1 polubienie

Ale z czym ? Kilka zadań daje więcej Xp i są delikatnie trudniejsze do zrobienia. Miałem 9 zadań do zrobienia: 3 ustawka, 3 tygodniowe i 3 dniówki i zrobienie mi tego wszystkiego zajęło niecałe 2h…

1 polubienie

Raz 10 wygranych wbiłem w 2/3h.
W następnym robiłem to dłużej z braku czasu.
Jak się gra to się zrobi wszystko.
Ja preferuję zadania “wydaj manę” i “zadaj obrażenia” są najłatwiejsze.

2 polubienia

26.05.2024
100 poziom
Ścieżka uważam za zakończony no to czas na drugie dlc z roku pegaza.

2 polubienia