Ja pierdziulę… powrotu do zdrowia życzę. Przykro mi to czytać.
Wszystkiego dobrego i powrotu do zdrowia życzę. Gratuluję decyzji o zaprzestaniu grania. Moim zdaniem HS to wyjątkowo wredna gra, jeżeli chodzi o wpływ na emocje i psychikę. Pozdrawiam.
zdrowia życzę Bali trzymaj się
Nie kumam takich zwierzeń tutaj ale… zdrowiej meen! Życie jest ważniejsze niż hs. Pozdrowionka!
18.10.2024
Poziom: 205 (zagapiłem się xD)
Gold: 21 055
Pył: 4 060
Osiągnięcia dodatku: 60%
Tym razem miniseria i nowy dodatek wychodzą szybciej niż zwykle, więc do 5 listopada pewnie nie uda mi się wbić 300 poziomu choć wiem też, że to nie są żadne wyścigi i nie ma sensu grać na siłę. Megabundla jeszcze nie kupiłem, ale to kwestia czasu. Zależy mi natomiast na tym żeby zrobić wszystkie osiągnięcia do premiery, bo z tym dodatkiem wyraźnie je olałem. Zazwyczaj mam 100% zrobione do 100 poziomu. Na razie bujam się Rycerzem Śmierci i swoim autorskim deckiem i wczoraj wbiłem platynę. Lecę dalej. Zobaczymy co przyszłość przyniesie miłej gry wszystkim! i szczęśliwych zaduszników!
22.10.2024.
136 pozion
Ostatnie podrygi przed wydaniem 3 dlc łup dobry dużo rankigów łowcą demonów .
nie narzekam.
30.10.2024
Postaram się jutro zrobić unboxing, dlatego zapisuję tutaj stan konta: 5 platyna w standardzie, 10 platyna w dziczy, poziom 145, 5550 golda, 36995 (14515) pyłu.
Edit: aha, kupować za golda pakietów nie można. Złodziejstwo…
1.11.2024
151
Poziom.
Wielki fnał tuż tuż niedługo będzie nowe dlc z nową ścieżką nagród ale to co śmieszne nowy dodatek już we wtorek a dziś za październik można otworzyć a zwykle gdy dostajemy nowy pakiet to mamy taką wstążkę
164lvl
Golda niemal 13k
Pył 56+68k
163lvl
8350 golda
51k pyłu
05.11.2024
Poziom: 243
Gold: 22 905
Pył: 4 495
Osiągnięcia dodatku: 67%
Pakiety do otwarcia: 112 (zamierzam dzisiaj dokupić za golda żeby mieć równo 200).
10 złotych z nowego dodatku, 84 zwykłe z nowego dodatku, 4 złote standardowe, 11 standardowych i 3 zwykłe dla klasy rycerza śmierci.
Dzisiaj dostałem już dwie obiecane legendy za zakup megabundla i jestem w pozytywnym szoku, bo myślę, że obie będą grały. Te dwie Dranei, które dostałem myślę, że w jakimś decku łowcy demonów by fajnie ze sobą współpracowały.
Złoty Velen, Przywódca Wygnańców (Prowokacja Agonia: Aktywuj Okrzyki bojowe oraz Agonie wszystkich pozostałych Draenei zagranych przez ciebie w tej grze)
Sygnaturowa Dirdra, Kapitan Rebeliantów (Zryw Okrzyk bojowy: Wtasuj wszystkich 8 Załogantów do swojej talii. Agonia: Dobierz jednego.)
Pakiety z megabundla mógłbym spokojnie nawet i teraz otworzyć, ale wolę poczekać na 200 i wtedy zrobić opening całości. Żałuję, że nie ma jeszcze pakietów z nowego dodatku za golda byleby mieć, ale bez możliwości grania do premiery.
Dzisiaj wieczorem, po openingu, dam znać na nowej ścieżce nagród co dostałem i jak poszło powodzenia i jak najwięcej legend życzę!
05.11.2024
Poziom: 317
Gold: 24 560
Pył: 85 035
Mam nadzieję na pełny set. Pytanie ile mi zostanie golda i pyłu?