Witam serdczecznie o to przed wami nowa ścieżka nagród,która punktualnie o 19:00 wlatuje do gry.
Świstośmig zamyka swój warsztat by udać się na zasłużone wakacje na tropikach.
Spakujcie manatki złapcie samolot i udajcie się na wakacyjny urlop.
Nie zapomnij o dokończeniu wszystkich zadań cotygodniowych nie rób na starej ścieżce.
Widzimy się na słonecznej wyspie pełnych atrakcji.
Karnet wykupiony? Bugzard już się ucieszy.
Powodzenia
Kocham unboxingi, to jest po prostu żart XD jak na koniec roku miałem całkiem fajny, na wiosnę słaby, tak teraz rekord rekordów… Zaczęło się epicko: pierwszy raz pierwsza legenda w pierwszym pakiecie. Finalnie łącznie na 70 pakietów 3 legendy nie dokupuje więcej, za tydzień koniec miesiąca to wpadnie kilka pakietów za diament i najwyżej wtedy będę dokupował do kolejnej legendy, bo to jest jakiś fuckin joke po prostu jak zostałem wydymany ^^
24.07 - 30 lvl wbity Przy openingu otworzyłem ok. 150 paksów (25 standardowych, 125 z dodatku)… Legenda wypadła średnio co 25 pakietów, czyli statystyka w normie. W tym dodatku wypadło mniej legend, ale epików sporo poleciało, tak samo złotych kart… W obecnej chwili brakuje mi do kompletu 1 legendy i 2 epików, bo coś tam pokraftowałem. Dodatku nie zamykam, bo te 3 karty wpadną ze ścieżki
Czemu wydymany ? Mieścisz się w średnim dropie, który wskazuje, że legenda wypada co 20-25 pakietów, u Ciebie wychodzi 23,33.
Bo znajomy kupił 18 pakietów i miał 3 legendy
100 pakietów. (35 standardowych)
6 legend
Szału nie ma.
26.07.2024
Niestety nie miałem czasu, żeby korzystać z poprzedniego tematu ze ścieżką i nie wiem, jaki poziom udało mi się wbić. Wiem tylko, że łącznie wbiłem 1841 poziom ze wszystkich ścieżek. Poprzedni dodatek zamknąłem z 7860 golda i 30195 (1135) pyłu, 9 pakietami standardowymi i 3 z dodatku na koncie.
Wczoraj wbiłem poziom 10, a dziś za golda z niej i tego starszego kupiłem sobie pakiety. W openingu 85 pakietów z dodatku i 9 standardowym wypadło mi 8 legend: Eliza, Aranna, Lora, Gajek, Wielki ptasior, Raylla, Sank’azel i Kulomir Wróżbik. Układa się to w fajną kombinację u Huntera i Demon Huntera. Epików wypadło 21 (+jedna odebrana ze ścieżki). Wszystkie commony i rary zdobyte. Naprawdę pozytywne zaskoczenie.
Jutro nastawiam się na granie w karczemną bójkę i poznanie w ten sposób kart z dodatku, bo poza legendami nawet nie miałem czasu o nich wcześniej czytać.
Edit: właśnie otworzyłem 2 standardowe i kolejne cztery z dodatku. Wypadł mi specjalny Czilujący Ciastek. Legenda ze ścieżki - Przechera.
No i koleja odpowiedź czemu przy moich 70 zostałem wydymany z żałosnymi 3 legendami ^^
Witam,
u mnie opening: miałem 25 standardowych pakietów i dokupiłem 70 z nowego rozszerzenia oraz miałem 6 nowych z innych rzeczy; nie wiem czy dobrze wykombinowałem ale najpierw postanowiłem otworzyć te standardowe i ku mojemu zdziwieniu wypadło mi 0 legend i 3 epiki. Podobno jest gwarancja że w pierwszych 10 ma być legenda?? potem poszły pozostałe z rozszerzenia i wyszło w sumie ze 101 pakietów 3 legendy… i 23 epikówczyli marność i marność…
No i była legenda w pierwszych pakietach 10 z nowego dodatku… Jeśli byłyby to twoje pierwsze pakiety standardowe to też by tak było, a na bank masz już na koncie dużo otwartych standardowych…
31.07.2024
Poziom 32, złota 360 (wstrzymuję się do rozgrania aren), pyłu 30195 (13240 z powtórek, do tego złote).
Srebro 8 na standardzie, diament 9 w dziczy. No i arenka jeszcze nie rozegrana.
1.08 - wbity 50 lvl, karty dokraftowane, dodatek zamknięty. Teraz pozostało tylko farmić na kolejny Gra mi się wyjątkowo dobrze w tym dodatku, udało się nawet w końcu dobić do pierwszych 500 winów na jakiejkolwiek klasie Trochę mi się z tym zeszło
11.08.2024
Poziom 52. Ze ścieżki wypadł mi Homm. W ostatnim pakiecie z wydarzenia wypadł mi Żarołak. W związku z tym kończę kupować pakiety - chomikuję na miniset i następny dodatek.
Reszta stanu konta: 1050 złota, po odczarowaniu znerfionych kart: 31955 pyłu (a z powtórek 13985+złote).
Arenki rozegrane. Pierwsza (chyba Demon Hunter z hero power huntera) zapowiadała się dobrze, ale skończyła się na 3/3. Druga, warrior z hero power druida od początku miała swoje problemy i skończyło się na 1/3. Trzecia magiem z hero power warlocka wyszła trochę zbyt agresywna, ale o dziwo zwykle przegrywała minimalnie i skończyła na 2/3.
19 .08.2024
66 poziom.
Nowe daily week
Byle do przod.
Farma xp leci szybko i to mi się podoba.
1.09.2024
W standard prawie nie grałem - niski brąz. Na wildzie - diament 10 (stary już even shaman sprawdza się nadal).
Stan konta: 73 poziom, 7 pakietów z dodatku i 6 standardowych do otwarcia (z tymi z dodatku czekam na miniserię, ze standardowymi na nowy dodatek), 2325 golda, 32515 pyłu (14055 z duplikatów + złote).
03.09.2024
100 poziom
Nie wiem dlaczego nie mogę zdjęcia wrzucić, ale trudno.
Gold: 18 310
Pył: 3 680
Osiągnięcia dodatku: 71%
Oglądanie ścieżki, zbieranie nagród już za mną. Na osiągnięciach nie skupiałem się aż tak bardzo dlatego jeszcze nie ma 100%, ale będzie, bo są banalne. Dodatek na razie jest ok. Czasem gram Ustawkę, czasem ladder. Zależy od dnia i chęci
09.09 - 110 lvl… 6050 golda na koncie, trochę proszku, bo cały czas kraftuję dzicz Nie jest źle, pomimo, że już nie farmię od czasu do czasu jak to wcześniej bywało Sporo ustawek gram, ozdoby są niezłe, ale nadal Towarzysze znacznie bardziej mi siadały…
29.09.2024
Jutro czasu na granie już nie będę miał, więc zamykam wrzesień z wynikiem 10 platyny na standardzie i 9 na wildzie. Dzięki nowej serii zadań z wydarzenia “Przygodowy Poradnik Wojażmistrza” musiałem poszukać talii z kartami z miniserii i na szczęście dobrze trafiłem, bo zaledwie w 2 posiedzenia zrobiłem znaczące postępy na standardzie grając hunterem. Wcześniej grałem głównie na wildzie przeterminowanym Death Knightem na plagach i Even Shamanem, okazyjnie czymś innym pod questy.
Bardzo mnie zdenerwowało poprzednie wydarzenie - 4 pakiety przeszły mi koło nosa tylko dlatego, że Marin Zarządca jest za wolny na współczesnego Hearthstone’a - w większości gier nie udawało mi się go zagrać, a jak już go zagrałem, to nie mogłem zdążyć zagrać żadnego skarbu - 2 razy udało mi się zagrać po jednym. W partiach, w których zagrywałem Marina, zwykle przegrywałem. Ale może gdybym miał więcej czasu, spiąłbym się i wyfarmił albo zbudował jakąś lepszą talię pod to. Tylko opóźnienie kolejnych partii wydarzeniowego questa skutecznie mi to utrudniło.
Reszta dzisiejszego stanu konta: poziom 99, miniseria kupiona, 9 pakietów standardowych, 3300 złota, 31515 (+14380 +złote) pyłu.
30.09.2024
100 poziom
Ścieżka zakończona na ranikgach domnacja łowcy demonów nad resztą klas byle do 3 dlc z roku pegaza
8.10 - 130 lvl… Przykro mi to mówić, ale muszę sobie zrobić przerwę od wszelakich gier online (w tym Hs) oraz jakichś trudniejszych pozycji przynajmniej na pół roku… Boli mnie to, ale stresująca praca z nadgodzinami przez wiele lat w końcu odbiła się na zdrowiu i muszę ograniczyć wszelkie sytuacje stresowe… Dopadła mnie nerwica + IBS + pęcherz nadreaktywny i życie stało się dosyć męczące… Grę będę śledził, na forum zaglądał, może raz na tydzień walnę partię ustawki, ale regularne granie ograniczam do 0…