Halo Halo z tej strony Shangtsung8
Czy jesteście już gotowi na nową ścieżkę nagród?
Dziwię się ,że jeszcze blizzard nie upublikował o nowej ścieżce
To już dziś o 19:00 albo o 18:00 (Zmiana czasu na serwerze z letniego na zimowy )
Wlatuje ostatnie dlc z roku pegaza a jeśli jesteś osobą co jeszcze ma questy z dnia wczorajszego zostaw na nową ściężkę
Co jeszcze bardzo dziwne Blizzard coś mówił ostatnio o zmianach w daily week bo u mnie nie widzę żadnych zmian w cotygodniowych questach
Zapraszam do relacji i niech bezkresna ciemność owładnie wasze umysły.
Ciao!!!
Już gold przygotowany na arenki
Informacja o aktualizacji ścieżki była 28.10.2024. Po prostu musiałeś przeoczyć albo nikt tutaj tego nie wrzucił. Normalnie na oficjalnej stronie w Wiadomościach masz o ścieżce
Opening 200 pakietów.
Karty zwykłe: 106/106 (100%)
Karty rzadkie: 80/80 (100%)
Karty epickie: 49/54 (90%)
Karty legendarne: 17/27 (62%)
Pył z powtórek: 5 120
W legendarnych kartach z czystego openingu mam 13 legend, bo 2 następne dostałem za megabundla, jedna ze ścieżki a jedna była dla wszystkich przedpremierowo.
Jestem mega, giga zadowolony z tego openingu!! a dlaczego? bo miałem sytuację, że trafiłem aż 3 sygnaturowe legendy!!! z surowego otwierania paczek! i to jedna po drugiej!!! cieszyłbym się jakby były złote, ale z alternatywną grafiką i to 3??? przecież to cholernie rzadkie!! skakałem po pokoju z radości jak zobaczyłem, że wpadła trzecia! i potrzebowałem chwili przerwy a mając 3 ostatnie pakiety do otwarcia to z dwóch wypadło mi po legendzie. Ostatni pakiet był już normalny i ja wiem, że to tylko grafiki i liczy się ilość a nie jakość, ale to był dla mnie najlepszy opening w historii… jestem w szoku…
Z nową ścieżką jeszcze niczego nie ruszyłem. No prócz odebrania pierwszej legendy. To pora teraz robić jakieś ciekawe decki i grać!
Renatal teraz w dziczy niedozwolony? Gdzie o tym wzmianka byla?
Ja to miałem musiałem usunąć i dać jeszcze raz
Unboxing średni. Nie tragiczny, ale nic specjalnego…
80 pakietów - 4 legendy, + jedna w drugim złotym.
Choć kurwica mnie trafia zlekka, bo znajomy co zawsze otwiera max połowę z tego co ja: 26 pakietów - 4 legendy ale to już standard, więc w sumie jakoś wielkiego wkurwu nie mam - przywykłem choć z tych 4 to 2 miał złote
6.11.2024
Unboxing raczej w weekend. Poziom 13 ścieżki. Łączny poziom: 2019.
6000 złota, 36995 (+14635 i złote) pyłu, 13 pakietów standardowych, 12 pakietów z dodatku (głównie wypadły ze ścieżki), 2 nierozegrane karnety na arenkę. Bójka z tego tygodnia i lunomroczne wydarzenie - rozegrane.
12.11.2024
Dobrze, że dziś miałem wolne i weekend się wydłużył.
W dziczy złoto 10. Poziom ścieżki 31. 50 złota, 36995 (+16210 i złote) pyłu, 3 nierozegrane areny.
Po unboxingu 78 pakietów z dodatku i 15 standardowych, brakuje mi 37 epików i 18 legend.
Legendy, jakie mi wypadły: Hataaru (ze ścieżki), Maladaar, Xor’toth, Saruun, Nobundo (specjalny), Velen, Wiekuisty Przestwór. Jak na taką liczbę pakietów mogło być lepiej, ale nie jest tragicznie.
Пацаны, хорош обсуждать всю эту никому неинтересную Х.У.И.Т.У. На сегодня Камень Очага находится абсолютно в абстрактном состоянии.
Более или менее работает одиночный геймплей, где вы можете собирать триплеты.
Всё остальная Х.У.И.Т.А со всеми режимами идут Н.А.Х.У.Й, так как вся эта помойная яма не работает. С выпуском каких-то не понятных помойных карт, который Н.А.Х.У.Й никому не нужны.
Парни и, если есть девчонки давайте лучше послушаем РЭП и займёмся спортом!!! Вот эта правильная идея!
Вся эта Х.У.И.Т.А от Близзард Н.А.Х.У.Й никому не нужна и неинтересна! Близзард со всеми этими режимами и новыми картами идут Н.А.Х.У.Й всем своим дружным коллективом!
Кстати, кто ещё занимается спортом и каким? и каким?
БЛИЗЗАРД ПРОСТО ИДИТЕ Н.А.Х.У.Й!!! ШАЙКА БЕЗДАРНЫХ П.И.Д.А.Р.А.С.О.В!
БЛИЗЗАРД Я ВАС ВСЕХ Е.Б.А.Л в РОТ! ГНИЛЫЕ П.И.Д.А.Р.А.С.Ы!