Ścieżka zdrowia 13"Kosmiczne Bitwy czyli Bezkresna Ciemność "

Halo Halo z tej strony Shangtsung8
Czy jesteście już gotowi na nową ścieżkę nagród?
Dziwię się ,że jeszcze blizzard nie upublikował o nowej ścieżce
To już dziś o 19:00 albo o 18:00 (Zmiana czasu na serwerze z letniego na zimowy )
Wlatuje ostatnie dlc z roku pegaza a jeśli jesteś osobą co jeszcze ma questy z dnia wczorajszego zostaw na nową ściężkę
Co jeszcze bardzo dziwne Blizzard coś mówił ostatnio o zmianach w daily week bo u mnie nie widzę żadnych zmian w cotygodniowych questach
Zapraszam do relacji i niech bezkresna ciemność owładnie wasze umysły.
Ciao!!!

3 polubienia

Już gold przygotowany na arenki :smiley:

1 polubienie

Informacja o aktualizacji ścieżki była 28.10.2024. Po prostu musiałeś przeoczyć albo nikt tutaj tego nie wrzucił. Normalnie na oficjalnej stronie w Wiadomościach masz o ścieżce

Opening 200 pakietów.

Karty zwykłe: 106/106 (100%)
Karty rzadkie: 80/80 (100%)
Karty epickie: 49/54 (90%)
Karty legendarne: 17/27 (62%)

Pył z powtórek: 5 120

W legendarnych kartach z czystego openingu mam 13 legend, bo 2 następne dostałem za megabundla, jedna ze ścieżki a jedna była dla wszystkich przedpremierowo.

Jestem mega, giga zadowolony z tego openingu!! :smiley: a dlaczego? bo miałem sytuację, że trafiłem aż 3 sygnaturowe legendy!!! :smiley: :smiley: :smiley: z surowego otwierania paczek! i to jedna po drugiej!!! cieszyłbym się jakby były złote, ale z alternatywną grafiką i to 3??? przecież to cholernie rzadkie!! skakałem po pokoju z radości jak zobaczyłem, że wpadła trzecia! i potrzebowałem chwili przerwy :smiley: a mając 3 ostatnie pakiety do otwarcia to z dwóch wypadło mi po legendzie. Ostatni pakiet był już normalny :smiley: i ja wiem, że to tylko grafiki i liczy się ilość a nie jakość, ale to był dla mnie najlepszy opening w historii… jestem w szoku…

Z nową ścieżką jeszcze niczego nie ruszyłem. No prócz odebrania pierwszej legendy. To pora teraz robić jakieś ciekawe decki i grać! :heart_eyes: :heart_eyes: :heart_eyes:

2 polubienia

Renatal teraz w dziczy niedozwolony? Gdzie o tym wzmianka byla?

Ja to miałem musiałem usunąć i dać jeszcze raz

Unboxing średni. Nie tragiczny, ale nic specjalnego…
80 pakietów - 4 legendy, + jedna w drugim złotym.

Choć kurwica mnie trafia zlekka, bo znajomy co zawsze otwiera max połowę z tego co ja: 26 pakietów - 4 legendy :rofl: ale to już standard, więc w sumie jakoś wielkiego wkurwu nie mam - przywykłem :smiling_face_with_tear: choć z tych 4 to 2 miał złote :melting_face:

2 polubienia

6.11.2024
Unboxing raczej w weekend. Poziom 13 ścieżki. Łączny poziom: 2019.
6000 złota, 36995 (+14635 i złote) pyłu, 13 pakietów standardowych, 12 pakietów z dodatku (głównie wypadły ze ścieżki), 2 nierozegrane karnety na arenkę. Bójka z tego tygodnia i lunomroczne wydarzenie - rozegrane.

1 polubienie

12.11.2024
Dobrze, że dziś miałem wolne i weekend się wydłużył. :wink:
W dziczy złoto 10. Poziom ścieżki 31. 50 złota, 36995 (+16210 i złote) pyłu, 3 nierozegrane areny.
Po unboxingu 78 pakietów z dodatku i 15 standardowych, brakuje mi 37 epików i 18 legend.
Legendy, jakie mi wypadły: Hataaru (ze ścieżki), Maladaar, Xor’toth, Saruun, Nobundo (specjalny), Velen, Wiekuisty Przestwór. Jak na taką liczbę pakietów mogło być lepiej, ale nie jest tragicznie.

1 polubienie

Продолжаем поднимать гантели :muscle: по 25 килограмм! Третий дубль! Брак! Не сдаёмся :muscle: Дубль 5 :muscle:

:cat: :cat2: :cat: :cat2: :cat: Cat - PUMA

Пацаны, хорош обсуждать всю эту никому неинтересную Х.У.И.Т.У. На сегодня Камень Очага находится абсолютно в абстрактном состоянии.
Более или менее работает одиночный геймплей, где вы можете собирать триплеты.
Всё остальная Х.У.И.Т.А со всеми режимами идут Н.А.Х.У.Й, так как вся эта помойная яма не работает. С выпуском каких-то не понятных помойных карт, который Н.А.Х.У.Й никому не нужны.
Парни и, если есть девчонки давайте лучше послушаем РЭП и займёмся спортом!!! Вот эта правильная идея!

Вся эта Х.У.И.Т.А от Близзард Н.А.Х.У.Й никому не нужна и неинтересна! Близзард со всеми этими режимами и новыми картами идут Н.А.Х.У.Й всем своим дружным коллективом!

Кстати, кто ещё занимается спортом и каким? и каким?

БЛИЗЗАРД ПРОСТО ИДИТЕ Н.А.Х.У.Й!!! ШАЙКА БЕЗДАРНЫХ П.И.Д.А.Р.А.С.О.В!
БЛИЗЗАРД Я ВАС ВСЕХ Е.Б.А.Л в РОТ! ГНИЛЫЕ П.И.Д.А.Р.А.С.Ы!

АК-47 - Чё ты паришься? (ft.Айк Дым)