Ścieżka Zdrowia 14" Szmargdowy sen Ysery"

Halo, Halo z tej stronny Shangtsung8.
A to przed wami kolejna ścieżka nagród niestety zobowiązania nadchodzą od jutra i nie będę miał czasu więc piszę z wyprzedzeniem
Już jutro 25 marca o 19:00 wlatuje nowy dodatek a w nim nowa ścieżka nagród i rotacja w standardzie.
Już dziś zrób wiosenne porządki w kolekcji wywal karty przeznaczone do standardu zanim trafią do dziczy lub wylecą ze zestawu bazowe masz na to dwa dni i już teraz odpóść zadania tygodniowe zostaw na jutro na nową ściężkę nagród.
To ostatni dzwonek dla tych co grają w standard.
Festiwal Legend,Tytani,Bezdroże oraz mini serie permametnie opuszczają standard a trafią do dziczy.

Kończyny kosmiczne bitwy nazwiązujące do Starcrafta wracamy na ziemie i zobaczymy o czym śni nasza stara znajoma Ysera w swoim szmargdowym śnie.

Zaczynamy 25 marca o 19:00
Powodzenia

1 polubienie

“Już dziś zrób wiosenne porządki w kolekcji wywal karty przeznaczone do standardu zanim trafią do dziczy lub wylecą ze zestawu bazowe masz na to dwa dni” - jest jakas roznica kiedy spyłuje sie karty ktore trafiaja do dziczy? Teraz jest to bardziej opłacalne niz jutro po 19 gdy zacznie sie nowy sezon?

Wszystkie rady shanga są gówno warte tak samo jak jego znajomość hs, zasad ortografii i logicznego myślenia…

3 polubienia

xD i po przyjaźni naszych troli ale dziękuję uśmiałem się, komentarz złoto

Jest napisane, że nowe wydarzenie w HS zaczyna się za 50 minut o 18.00… hmm… może premiera nowego dodatku będzie o 18.00?

Opening 200 pakietów:

Zwykłe karty: 106/106 (100%)
Rzadkie karty: 76/76 (100%)
Epickie karty: 46/54 (85%)
Legendarne karty: 15/27 (55%) w tym 1 ze ścieżki, 2 z megabundla, 1 gwarantowana dla każdego.

TO BYŁ CHYBA NAJGORSZY OPENING W MOJEJ HISTORII!

Epickie karty ładnie dropiły i w 10 złotych pakietach dostałem jedną sygnaturową legendę i jedną złotą, ale potem? przez 200 pakietów nowego dodatku dostałem tylko 9 legend w tym żadnej złotej. Ogólnie złotych kart było bardzo mało. Mało tego, w ostatnich 35 pakietach nie dropnęła żadna legenda gdzie musi wypaść 1 na 40 pakietów to kupowałem po 1 pakiecie aż wpadnie. Kupiłem w ten sposób 3 pakiety i wypadła legenda. Masakra.

Pamiętam poprzedni dodatek gdzie dostałem w 200 zwykłych pakietach 2 sygnaturowe legendy, które padły jedna po drugiej i kilka złotych. Ja wtedy skakałem po pokoju z radości łapiąc się za twarz. Co jest??? nowy rok, nowe zmiany?

1 polubienie

25.03.2025
21 poziom
Wszystkie dalily week z poniedziałku zrobione 13 pakietów jeszcze nie otwarte szkuje się festiwal otwierania kart
Wiosenne porządki zrobione w mojej kolekcji nic nie zniknęło tak jak ostatnio czyli się zabezpieczyłem.
No to powodzenia tylko nie obudzicie Ysery
Rok Raptora uważam za otwarty :beer:

26.03.2025
Poziom 13.
Na razie grałem tylko w bójkę i pogram pewnie w nią jeszcze trochę. Póki co najsilniejszy wydaje mi się mag i kapłan.
Z openingu (7 pakietów standardowych i 68 z dodatku) oczywiście udało się uzupełnić rary i commony. Jak doliczyć do tego 6 pakietów otwartych tydzień temu, jeden kupiony teraz za golda, pakiety ze ścieżki, epika i legendę ze ścieżki, to zdobyłem:

1. 15 epików: stwórczynię gajów (2x), płazią duszę, bujną śnibestię, złotą strażniczkę snów, rytuał nowiu księżyca (2x), śmiałego strączka, arcydruida cierni, siedlisko splugawienia (x2), zarażonego niszczyciela, drzemiącego duszka, olśniewającego tkacza snów i zdradliwego oprawcę.
  2. 5 legend: Q’onzu (jak wspomniałem w poprzednim wpisie), Alara’shi, złoty Agamaggan, Aessina (ze ścieżki), Shaladrassil.
    Przy okazji ze starszych dodatków wypadła mi Baśniowa Złagata i jakiś epik.
    Reszta stanu konta: 50170 (+19895 +złote) pyłu i 45 golda.
1 polubienie

27.03 - 31 lvl. Opening po powrocie bardziej niż udany. Zakupiłem mega bundla, miałem trochę golda i otworzyłem 220 pakietów… Zostały mi 3 epiki oraz 4 legendy do stworzenia by zamknąć dodatek :slight_smile:

2 polubienia

7.04.2025
44 poziom
Nowy kwietniowy sezon czas zacząć szału nie ma.
Satysfakcja jest jak zwykle moja nalepsza talia daje rady w dziczy aż się prosi o zmiany nic z tego.

1 polubienie