Halo, Halo z tej stronny Shangtsung8.
A to przed wami kolejna ścieżka nagród niestety zobowiązania nadchodzą od jutra i nie będę miał czasu więc piszę z wyprzedzeniem
Już jutro 25 marca o 19:00 wlatuje nowy dodatek a w nim nowa ścieżka nagród i rotacja w standardzie.
Już dziś zrób wiosenne porządki w kolekcji wywal karty przeznaczone do standardu zanim trafią do dziczy lub wylecą ze zestawu bazowe masz na to dwa dni i już teraz odpóść zadania tygodniowe zostaw na jutro na nową ściężkę nagród.
To ostatni dzwonek dla tych co grają w standard.
Festiwal Legend,Tytani,Bezdroże oraz mini serie permametnie opuszczają standard a trafią do dziczy.
Kończyny kosmiczne bitwy nazwiązujące do Starcrafta wracamy na ziemie i zobaczymy o czym śni nasza stara znajoma Ysera w swoim szmargdowym śnie.
“Już dziś zrób wiosenne porządki w kolekcji wywal karty przeznaczone do standardu zanim trafią do dziczy lub wylecą ze zestawu bazowe masz na to dwa dni” - jest jakas roznica kiedy spyłuje sie karty ktore trafiaja do dziczy? Teraz jest to bardziej opłacalne niz jutro po 19 gdy zacznie sie nowy sezon?
Zwykłe karty: 106/106 (100%) Rzadkie karty: 76/76 (100%) Epickie karty: 46/54 (85%) Legendarne karty: 15/27 (55%) w tym 1 ze ścieżki, 2 z megabundla, 1 gwarantowana dla każdego.
TO BYŁ CHYBA NAJGORSZY OPENING W MOJEJ HISTORII!
Epickie karty ładnie dropiły i w 10 złotych pakietach dostałem jedną sygnaturową legendę i jedną złotą, ale potem? przez 200 pakietów nowego dodatku dostałem tylko 9 legend w tym żadnej złotej. Ogólnie złotych kart było bardzo mało. Mało tego, w ostatnich 35 pakietach nie dropnęła żadna legenda gdzie musi wypaść 1 na 40 pakietów to kupowałem po 1 pakiecie aż wpadnie. Kupiłem w ten sposób 3 pakiety i wypadła legenda. Masakra.
Pamiętam poprzedni dodatek gdzie dostałem w 200 zwykłych pakietach 2 sygnaturowe legendy, które padły jedna po drugiej i kilka złotych. Ja wtedy skakałem po pokoju z radości łapiąc się za twarz. Co jest??? nowy rok, nowe zmiany?
25.03.2025
21 poziom
Wszystkie dalily week z poniedziałku zrobione 13 pakietów jeszcze nie otwarte szkuje się festiwal otwierania kart
Wiosenne porządki zrobione w mojej kolekcji nic nie zniknęło tak jak ostatnio czyli się zabezpieczyłem.
No to powodzenia tylko nie obudzicie Ysery
Rok Raptora uważam za otwarty
26.03.2025
Poziom 13.
Na razie grałem tylko w bójkę i pogram pewnie w nią jeszcze trochę. Póki co najsilniejszy wydaje mi się mag i kapłan.
Z openingu (7 pakietów standardowych i 68 z dodatku) oczywiście udało się uzupełnić rary i commony. Jak doliczyć do tego 6 pakietów otwartych tydzień temu, jeden kupiony teraz za golda, pakiety ze ścieżki, epika i legendę ze ścieżki, to zdobyłem:
5 legend: Q’onzu (jak wspomniałem w poprzednim wpisie), Alara’shi, złoty Agamaggan, Aessina (ze ścieżki), Shaladrassil.
Przy okazji ze starszych dodatków wypadła mi Baśniowa Złagata i jakiś epik.
Reszta stanu konta: 50170 (+19895 +złote) pyłu i 45 golda.
27.03 - 31 lvl. Opening po powrocie bardziej niż udany. Zakupiłem mega bundla, miałem trochę golda i otworzyłem 220 pakietów… Zostały mi 3 epiki oraz 4 legendy do stworzenia by zamknąć dodatek
7.04.2025
44 poziom
Nowy kwietniowy sezon czas zacząć szału nie ma.
Satysfakcja jest jak zwykle moja nalepsza talia daje rady w dziczy aż się prosi o zmiany nic z tego.