Aktualizacja 20.0

Aktualizacja 20.0

Aktualizacja 20.0 wprowadza do gry rozszerzenie Zahartowani przez Pustkowia, zestaw bazowy, format klasyczny i wiele więcej.

Wyświetl cały artykuł

Spodziewałem się informacji o nowym rozdziałem w księdze Bohaterów na kwiecień
Tzn,że już nie będzie kolejnego bohatera na korzyść księgi najemników?
Nie wiem kto taki mądry gadał,że Przebudzenie Galakronda zostaje w standardzie jak idzie ostatecznie do dziczy razem z całym rokiem smoka.

Czy to znaczy, że małą misje tygodniową można zamienić teraz na dużą za 5 wygranych na rankedach?

Nigdzie raczej takiej informacji nie było że galakrond zostaje w standardzie.

Wejście Smoków jak i przebudzenie Galakronda należą do roku smoka więc przechodzą do dziczy.

A właściwie już tam jest !
Wypada ze standardu. :wink:

4 polubienia

Czyli update standardowo około 20-22?

Lub w nocy dnia kolejnego

Updaty zawsze są o 19.00 niezmiennie od lat. To godzina 10 w USA czego im cholernie zazdroszczę, bo mają cały dzień na zabawę.

1 polubienie

czyli update za godzinkę? od rana czekam na patcha od 8 rano

Na PC aktualizacje zawsze są o 19.

1 polubienie

Typowo. Aktualizacja uniemożliwia odpalenie gry na urządzeniu mobilnym. Oczywiście reinstall nic nie dał. Wciąż zadziwia mnie jak ta firma kocha brać mnóstwo kasy za swoje “gry” będąc jednocześnie mistrzami w produkowaniu niedoróbek. Już nawet nie chcę mi się rozwijać tematu, że poprawka popsuła mi pyłowanie kart oraz gra nie wyświetla darmowego pakietu z kolejnego rozszerzenia. Wszystko robione na od*****ol. Brawo.

To już jest? aktualizacja?

Jakieś gówno jest do ściągnięcia. Nie wiem czy to hotfix czy coś innego. U blizzarda na jedno wychodzi. Syf jak zawsze.

1 polubienie

Lepiej wcześniej niż później, ale jestem w szoku, że dali to szybciej

Jak zagrać teraz w rankingach bo nie widzę tego?Jest tylko dzicz,standard, rozgrywka i klasyczny
P.S
Ja dalej mam wersję 19,6 na mobilnym na pc 20.0

1 polubienie

Klasyki mają już nową pulę kart?

rankingi to własnie dzicz lub stardard lol gramy w tę samą grę? xd

2 polubienia

wy też w standardzie mieliście karty sprzed nerfa jak w klasycznym?

Dlaczego nigdzie nie było informacji, że tryb nierankingowy nie będzie już podzielony na dzicz i standard? To trochę nie fair.