Aktualizacja 20.0.2 zawiera zmiany w balansie kilku trybów i mnóstwo poprawek błędów.
Jak zwykle kiedy jest info o aktualizacji spodziewam się nowego bohatera w księdze Bohaterów (Thrall) ponieważ jest już osiągnięcie za ukończenie a rozdziału jak nie ma tak dalej nie ma chyba nie będzie ponieważ jest zarezerwowana dla księgi najemników.Ach szkoda,że ten błąd dotyczący ponownego wylosowania zadania "Wygraj 5 partii w rankingach"został naprawiony wolę,żeby tak to zostało można nieźle się obłowić wykonując drugie zadanie z tego cyklu.
To to był błąd ?! O nie
Zniknie również ten irytujące błąd graficzny z poświatą,który zatacza pojędynek aż oczy bolą bo mam wrażenie,że nie stworzyłem talii do standardu a mam do dziczy i klasycznego
No trochę poniosło z tą losową kartą maga… No cóż, przynajmniej wpadnie 1600 pyłu… A księga z leczeniem i prowokacją jest cacy…
Nerf dlugopisa jedyny słuszny(szacun za refleks). Ponerfili karty żeby troszkę zwolnić grę i dac szanse tictacusowi palić karty jak miło. Mag dalej dobiera 2 karty za 0. A koszt tali obłędu nie problem zmniejszyć do 3-2.Ta zapowiada się przełom… lock wskoczy na tier 1. Ktoś pamięta że w tej grze są też inne klasy? No nic trzeba wrócić do klasyka żeby pograć control warkiem.
nerf długopisa jedyny słuszny? nie uważasz, że nerf jandis która gra w każdym rougu, czy nerf paladina który od scholomance ma 58% winratio, czy watchposty które w pierwszych turach mogły wygrać tak o grę? to że warlock nie dostał nerfa jest słuszny, mało osób wie jakie decki będą grane
Ej opłaca się robić kolejne zadanie cotygodniowe “Wygraj 5 walk w rankingach” jak już wczoraj zrobiłem a Blizzard traktuje to jako błąd bo nie wiem czy robić czy czekać na aktualizacje
" Naprawiono błąd, który powodował, że gracze mogli ponownie wylosować cotygodniowe zadanie „Wygraj 5 partii w trybie rankingowym” po ukończeniu go w danym tygodniu." - to boli najbardziej
Ty serio grasz w HS tylko dla tych półgodzinnych przygód, które wpadają raz na dwa miesiące? pierwszy raz widzę człowieka, który co chwila wypytuje o kolejny krótki dodatek.
Dla Ciebie idealna gra to byłby Slay the Spire albo Monster Train. Tam masz karciany kontent dla jednego gracza gdzie nie musisz na nic czekać a gra się wspaniale.
W Hearthstone te całe księgi i inne tego typu rzeczy to tylko dodatek a nie główny content ale kto co lubi. Jestem w szoku, że ktoś w grze online poluje na zawartość “offline”.
Ja nawet nie wiedziałem, że tak się da. U mnie nic takiego nie ma i nie było. Jak robię zadania to jest napis, że kolejne za X dni i tyle.
Dotyczyło to tzw. rerollu, czyli zamiany zadania na inne losowe. Sztuczka polegała na tym by zrobić zadanie rankingowe, a potem wymienić jedno z 2 pozostałych zadań.
Masz coś do mnie?? to czemu mnie krytykujesz?
Dla twojej informacji zajmuję się oba trybami zarówno trybem singlem jak i trybem multi nie bawię się w ustawki, starcia czy areny tylko zadaniami, które dotyczą tryby multi, gdy wszystkie zadania są zakończone to spadam do singla.
To raz
Dwa
Księga Najemników jest skopiowana z Księgą Bohaterów a nie lubię takich zagrywek.
Trzy
Księga Bohaterów powinna się skończyć gdy zakończył się rok Feniksa czyli błąd twórców czekasz dwa lub 1 miesiąc na nowego bohatera dla pakietu i osiągnięcia.
Cztery testowałem Gwinta po 4 godzina wywaliłem do kosza.
Pięć
Czekam na nowy zapowiedziany tryb dla multi.
Sześć
Moja cierpliwość się powoli się kończy po zostało tylko 4 bohaterów do księgi Bohaterów niedostępnych
Nie wiem skąd te wnioski, że coś mam do Ciebie i gdzie tu krytyka. Jedyne co do Ciebie mam to odpowiedź
Wiem, że są ludzie, którzy grają tylko areny, tylko Ustawki, tylko Rankedy no i jak widać tacy którym zależy na przygodach. W porządku, różnorodność jest pożądana wśród graczy.
Trochę mi po prostu szkoda, że tak wyczekujesz na coś co dla Blizzarda jest sprawą drugorzędną jak nie trzeciorzędną. Jednak podziwiam opór.
Powodzenia w zaliczaniu kolejnych ksiąg i miłej zabawy
Czy to wiele zmieni? Że Talię Obłędu rzuci w czwartej, a nie drugiej turze? Przecież mag niszczy Ci wszystkich stronników, a potem rzuca 2x Maskę C’Thuna za 10 obrażeń, przyzywa Raciczki i po grze… Nie ma to żadnego sensu. Nie ma się jak przed tym obronić…
Dodatkowy czas dla aggro na wywarcie presji. Teraz w czwartej turze rzucenie DoL będzie po prostu pominięciem jej. Obecnie można już w 1 lub 2 rzucić DoL, a w czwartej dobrać dwie karty i odświeżyć manę. Teraz nie będzie to możliwe. Inną sprawą pozostaje to co DoL wylosuje.
Bardziej mnie jednak martwi dalsze generowanie masy badziewia. Ostatnio grając mirror kontrolnych czarnoksieżników z przeciwnikiem dostaliśmy po dwie Solarie Prime i przez nie to się już konkretne cuda działy. Nie szło nad tym zapanować
oczywiście, że zmieni i to wiele. Ponieważ 2dodatkowe tury czekania, po rzuczeniu skupujesz całą turę(lub zostaje ci -2 many do poprzedniej wersji) te 2 tury dłużej to możesz dobrać spelle które chcesz zamienić
Fajno ,że wieżyczki dali złote za friko to się zwykłe spyłuję bez utraty kart w kolekcji .
Jandice mam i nie używam więc pykne sobie jakąś nową legende .
Mieczyki też pójdą w proszek bo sekretami nie gram .
Jedynie szkoda pióromiota . Świetnie sprawdzał się przeciw odd palkowi i w zbijaniu kosztu gigantów u czarnoksiężnika
Ahh, jestem bardzo usatysfakcjonowany tymi nerfami. Zarówno z tego, że ten ofajdany Pióromiot nie będzie grał, a także nieźle się obłowię pyłem (Złota Jandice, złoty mieczyk + 3 zwyczajne, jednej wieżyczki mam 7 sztuk drugiej 5)
Nie pozostaje nic innego jak zaprzyjaźnić się z Czarnoksiężnikiem i Łowcą, bo czuję, że teraz to one będą rządziły metą