Grałem wczoraj jakimś Hunterem budżetowym z wr coś koło 60%… No gówniany jest
Jak widzę ten płacz na forach, że Biletus nie został znerfiony to aż mam ochotę złożyć jakiegoś kontrol Warlocka
Tym bardziej że u warlocka wypadł gala i ten heal za 4 który nie raz leczył mnie za 16…
polecam, ubaw jest niezwykły hah
dostał drenaż dusz oraz jarka to mu wystarczy
Odświeżając te zadania za 1750xp, była szansa na kolejne zadanie 2500expa
To już wyszedł ten Patch?
Właśnie dziś szybko zrobiłem pierwsze zadanie za 2500, jedno odświeżyłem i znów wyskoczyło za 2500, fajnie, jaki tam bug
Co tu się odwaliło
http s://i.ibb.co/gmnW0ch/Hearthstone-Screenshot-04-13-21-18-51-25.png
http s://i.ibb.co/LpRkpfD/Hearthstone-Screenshot-04-13-21-18-52-58.png
3180 pyłu ze znerfionych kart. Same zwykłe i rzadkie, bo nie miałem tych legend
Ale cyrk z mobilnym HS ściągam aktualizacje instaluję wszystko cacy i tu zonk HS nie raczył instalować nowej zawartości przez 30 minut do pojędynku wejść nie mogłem a gdy wszedłem do kolekcji to wyjść nie mogłem i wreszcie coś zaskoczyło wychodzę i wchodzę i HS zaczyna się jeszcze do instalować.
Ktoś miał?
Widzę annojka dali, to pewnie dalej też będą lecieć i będzie można zgarnąć jaraxusa i rastakana
Na razie dają tylko tych z okolicznościowych bundli, więc na tych z preorderów bym bardzo nie liczył
PS. Będzie full refund za Kargala jeżeli ktoś będzie chciał go spyłować
Ja zabrzmię egoistycznie, ale raczej jak rasowy kolekcjoner (do czasu je kolekcjonowałem), ale mam nadzieję, że Tyrande paladyna się długo nie pojawi Khadgara dali to przełknąłem, ale Tyrande jeszcze dziewica. Nie wykorzystana przez pozostałych graczy
rzadko kiedy trafiam Tyrande VS Tyrande
Tyrande to już nawet dwa razy dali, więc to dziewictwo już jest mocno nadszarpnięte
Coooo gram w HSa tyle czasu i ani razu nie widziałem
Czytaj dokładnie. Chodzi o Tyrande paladyna!
Była do odebrania za darmo w sklepie w jakoś w grudniu 2019 i listopadzie 2020
P A L A D Y N nie kapłan.
A co chodzi z tym Tyrande? Bo nie jarzę