Aktualizacja 20.0.2

Grałem wczoraj jakimś Hunterem budżetowym z wr coś koło 60%… No gówniany jest :stuck_out_tongue:

Jak widzę ten płacz na forach, że Biletus nie został znerfiony to aż mam ochotę złożyć jakiegoś kontrol Warlocka :stuck_out_tongue:

2 polubienia

Tym bardziej że u warlocka wypadł gala i ten heal za 4 który nie raz leczył mnie za 16… :smiley:

polecam, ubaw jest niezwykły hah :sweat_smile:

dostał drenaż dusz oraz jarka to mu wystarczy :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 polubienie

Odświeżając te zadania za 1750xp, była szansa na kolejne zadanie 2500expa :smiley:

2 polubienia

To już wyszedł ten Patch?

Właśnie dziś szybko zrobiłem pierwsze zadanie za 2500, jedno odświeżyłem i znów wyskoczyło za 2500, fajnie, jaki tam bug :upside_down_face:

1 polubienie

Co tu się odwaliło :neutral_face:

http s://i.ibb.co/gmnW0ch/Hearthstone-Screenshot-04-13-21-18-51-25.png

http s://i.ibb.co/LpRkpfD/Hearthstone-Screenshot-04-13-21-18-52-58.png

3180 pyłu ze znerfionych kart. Same zwykłe i rzadkie, bo nie miałem tych legend :partying_face:

Ale cyrk z mobilnym HS ściągam aktualizacje instaluję wszystko cacy i tu zonk HS nie raczył instalować nowej zawartości przez 30 minut do pojędynku wejść nie mogłem a gdy wszedłem do kolekcji to wyjść nie mogłem i wreszcie coś zaskoczyło wychodzę i wchodzę i HS zaczyna się jeszcze do instalować.
Ktoś miał?

Widzę annojka dali, to pewnie dalej też będą lecieć i będzie można zgarnąć jaraxusa i rastakana :grinning:

1 polubienie

Na razie dają tylko tych z okolicznościowych bundli, więc na tych z preorderów bym bardzo nie liczył :stuck_out_tongue:

PS. Będzie full refund za Kargala jeżeli ktoś będzie chciał go spyłować :slight_smile:

1 polubienie

Ja zabrzmię egoistycznie, ale raczej jak rasowy kolekcjoner (do czasu je kolekcjonowałem), ale mam nadzieję, że Tyrande paladyna się długo nie pojawi :smiley: Khadgara dali to przełknąłem, ale Tyrande jeszcze dziewica. Nie wykorzystana przez pozostałych graczy :smiley: rzadko kiedy trafiam Tyrande VS Tyrande :slight_smile:

1 polubienie

Tyrande to już nawet dwa razy dali, więc to dziewictwo już jest mocno nadszarpnięte :smiley:

Coooo :hushed: gram w HSa tyle czasu i ani razu nie widziałem :slight_smile:

2 polubienia

Czytaj dokładnie. Chodzi o Tyrande paladyna!

2 polubienia

Była do odebrania za darmo w sklepie w jakoś w grudniu 2019 i listopadzie 2020 :wink:

1 polubienie

P A L A D Y N nie kapłan.

A co chodzi z tym Tyrande? Bo nie jarzę