Zjednoczeni w Wichrogrodzie zabierają graczy do serca Przymierza.
Za dwa dni kończy się sezon w Starciach, więc można podejrzewać, że wjedzie patch pod premierę nowego dodatku z balansem w Starciach, rotacją dodatków i przedpremierowym graniem nowymi kartami oczywiście nie będzie można złożyć talii z tych kart, ale spotka się je po drodze no i wszystkie dotychczasowe karty będą uwzględniały karty nowe (np. podczas “odkryj kartę”). Nic tylko czekać
Thijs dziś na streamie powiedział, że wieczorem będzie grał kartami z nowego dodatku, a więc wejdzie Theorycrafting. Wprawdzie nie ma jeszcze ujawnionych wszystkich kart, ale pewnie jakoś to zorganizują.
A dzisiaj jest 27 lipca, więc pojawią się kosmetyki dla Ustawki w sklepie w grze sam nie wiem czy będę z tego korzystał, ale to zawsze jakaś nowość.
Też nie mogę się doczekać.
Wyczuwam jakiś Patch.
Jeżeli dobrze pamiętam. Jutro kończy się Letni festwial.
Quest do Łowcy, finally some good stuff. Jak nie na standardzie to w dziczy widzi mi się elegancki spell hunter z rokhdelarem i lock and load
Inne pokazane karty też jak najbardziej na plus, będę miał dużo możliwości na upgrade starszych archetypów talii na dziczy
A skończyli ujawniać wszystkie karty?
Wszystko masz na stronie
Ajajajaja jaki
Błąd zrobiłem ale naprawiłem
HS na mobilnym zapytał mnie w nowej aktualizacji i mi się zacięło ale naprawiłem
Streamerzy i osoby powiązane z Hearthstone ujawnili karty przy okazji Theorycrafting, bo wiadomo jaka jest sytuacja w Blizzardzie, więc w tym roku wyjątkowo jest inaczej.
Mnie dziwi to, że wszedł wczoraj nowy patch, wszystko fajnie a na oficjalnej polskiej stronie HS żadnych informacji. Wszystkiego dowiedziałem się z HearthPWN rozumiem, że są opóźnienia, ale sądziłem, że teraz jak rano wstałem to już to ogarną a tu nic
Miło, że Blizzard wyłączył już doświadczenie za osiągnięcia z obecnej ścieżki…
Edit: ale można już robić osiągniecia z nowej ścieżki
ale moim zdaniem nie warto ich klikać w sensie, ja sobie odbiór zachowam na nową ścieżkę. Tutaj i tak mam już sporo złota
niech sobie świecą te wykrzykniki
Mi nadal dobija expa do starej przepustki i za zadania i za gierki.
Jedyne co zauważyłem to chyba mniej expa za gierki.
Nie mów mi, że jest nowa ścieżka
Przepustka jest nadal stara. Mówimy o nowych osiągnięciach a nie o ścieżce.
Czy blizzard coś naprawił w nowej aktualizacji? zwykle przed patchem jest info na stronie
Normalnie tak jest, ale strasznie z tym zamulają. Tutaj masz informacje o patchu, nowej ścieżce itp. tyle, że po angielsku https://www.hearthpwn.com/
Aż tak ich rozbroił ten pozew? Raczej info o aktualizacji powinniśmy dostawać na stronie, a nie szukać informacji z zewnątrz.
No niestety. Też wolałbym mieć po polsku i oficjalnie, ale jak widać patch dawno jest a na stronie zupełnie nic.
Wszystko jest na oficjalnej stronie tylko Polska jest trzecim światem i nie ma tłumaczenia.
Wolałbym po polsku, a przy okazji zauważył ktoś błąd graficzny w pojedynkach gdzie gra każe mi bohatera przełączyć między dziczę a standardem. Chodzi mi o normalną rozgrywkę.