Aktualizacja wprowadza duże zmiany do Ustawki i Starć. Poza tym rozpoczyna się przedsprzedaż Zjednoczonych w Wichrogrodzie!
W końcu widać ile doświadczenia za rozgrywkę się dostaje
Będzie się działo oj będzie się działo
Szkoda ze juz nie widać po walce ogólnego posiadanego doswiadczenia
Dokładnie, przesuwający się pasek zwiększał wrażenie dokonywania jakiegoś postępu. Teraz wrócili do starego beznadziejnego rozwiązania…
Powrócił w Ustawce mocno zmieniony Jastor Gallywix i zacząłem się zastanawiać czy czasem nie testują nim "przebicia 10 pkt. many), ale jak to w Ustawce można wykręcać czasem chore liczby i przebiłem nim spokojnie 20 pkt golda, a raz miałem go 31 sztuk… Czy sztywna reguła 10 pkt. many może zostać w końcu przekroczona ?
Zgadzam się. Mi też pasował pasek postępu. Jak przeczytałem w patch notes, że to był błąd to aż krzyknąłem: “TO BYŁ BŁĄD???” i znowu nie mam od razu informacji o postępie
Z tego co widzę pasek postępów wrócił na rankedy, bynajmniej na standardzie, na ustawce dalej bez
Ja muszę po każdej aktualizacji odinstalować i zainstalować gre. (Gram tylko na komórce)
Ktoś też ma taki problem??
Nie wrócił. Pojawia się tak jak kiedyś w przypadku wykonania osiagniecia, które daje doświadczenie lub przy zdobyciu kolejnego poziomu.