Zbadajcie nowe Lokacje i Nasyćcie Hearthstone nowymi kartami.
Czyżbym widział ukłon w stronę kontrolnych talii w tej darmowej legendarce? Może wreszcie aggro wypadnie z łask.
I co ty na to Chaos wiedziałem,że sierpień.
Ciężko stwierdzić… Gdyby to było samo 40-45 życia byłbym skłonny uwierzyć, że da to kopa taliom kontrolnym, ale z tym zwiększeniem decku trochę wątpię. Nie mówię, że nie szczególnie z Reno, ale czarno to widzę, bo rozwodnienie decku trochę boli… Fakt co innego wrzucić swoje karty od losowych, ale nadal zmniejsza to szanse na dobranie czegoś konkretnego…
Ok tym razem miałeś racje
Wow już mam pomysł na nową nazwę nowej ścieżki nagród
Jestem ciekaw jak działa karta Murlok Holmes z tymi trzema wskazówkami żeby otrzymać kopie kart. Nie chodzi o jedną.
W Hearthstonie jest też trochę kontrolowanego doboru kart coś jak “dobierz dwa demony” albo “dobierz kartę z przeciążeniem”.
Może ta karta gdzieś zadziała.
Ja już w głowie mam plan na czarnoksiężnika z zadaniem na dobór kart.
Dobra, już wiem jak działa Murlok Holmes. Wszystko jest wyjaśnione na prezentacji kart (są napisy PL)
Aggro praktycznie nie gra, bo jest za słabe, chyba, że mówiłeś o dziczy. W standardzie grają praktycznie same tempo i midrange.
Nie mówię o nie wiadomo jakim kopie, zawsze to jakiś plus przeciwko aggro, którym często kończą się zasoby akurat jak zbiją te umowne 30 punktów życia.
Pewnie będzie się nadawać nawet do locka na klątwach, aby podbić mu przeżywalność. Najbardziej skorzystają pewnie dzikie reno.
Jak najbardziej gra, piraty ciągle dobrze się trzymają, a teraz jeszcze dowalili murlocków. Sztandarowe przykłady aggro decków.
Na galopujące meduzy ten cały książe sprawił ,że Illidan będzie jeszcze potężniejszy niż zwykle właśnie dodałem 10 nowych kart w ramach testu.
W d*** sobie wsadzcie tą aktualizacje, jak zobaczyłem to usunąłem zarówno z telefonu jak i z komputera gierkę, i wiecej nie mam zamiaru do nich wracać, myślę że miarka się już przebrała…
Emmm, nie znamy prawie kart, a Ty piszesz, że miarka się przebrała, bo dali kartę, która nie będzie zbyt często grana.
W top1k nie wiedziałem żadnego aggro, co najwyżej boat rogue gra piratów, ale jest tempo.
Jak to śpiewa Pan Rynkowski - “Szczęśliwej drogi już czas” Tęsknić raczej nie będziemy. Mi się zmiany i nowe karty podobają
Ten dodatek wydaje się dziwny, ale wątek fabularny dla mnie jak znalazł, bo zawsze lubiłem detektywistyczne. Znowu planują reanimować evolve shamana. Ciekawe czy tempo warrior wróci.
Murlok to chyba tylko do thief Rouge lub do jakiejś kontroli bardzo długiej od biedy
Natomiast książę już mnie wnerwia na standardzie, a praktycznie nie gram aggro ^^