Informacje o aktualizacji 27.4.2

Informacje o aktualizacji 27.4.2

Aktualizacja 27.4.2 zawiera zmiany w balansie rozgrywki dla Standardu, Dziczy, Przeplatanki oraz Ustawki i wiele więcej!

Wyświetl cały artykuł

1 polubienie

Co zrobił Naginacz mechów,że zasłużył na bloka? :rofl:
Przecież to dobra karta dla każdego kto gra mechami
Nie rozumiem ruchu ze strony bugzarda :rofl:
Poziom IQ pracowników bugzarda aż woła o pomstę do nieba dno i wodorosty :rofl:

Pewnie do jakiegoś chorego otk dobrze wchodził.
9k pyłu wpadło mi po zniszczeniu wszystkiego z nerfów

2 polubienia

Wiele kart nawet po nerfach jest grywalnych więc pylowanie wszystkich to błąd.

Dla mnie zbanowanie tego mecha to najgłupsza decyzja pracowników bugzarda :rofl:
Ta karta pochodzi z dodatku gobliny i gnomy i nie może być grywalna w dziczy a gdzie grywalna ? Standard odpada w przeplatance?
Za co my gracze płacimy bugzardowi kasę? :rofl:

Zostawiłem sobie chyba tylko wieżę i przyzywajkę Hukobotów, którymi teraz gram, no i zbanowanego na wildzie mecha, bo kto wie, kiedy się jeszcze przyda.

Co zrobił ? To, że dzięki niemu byłeś wstawić na stół w 2 turze całą rękę, a jak przeżyło do 3 tury to co było na stole to magnetyzowałeś sobie dalej i potworek 15/15 z windfury walił Cię w pysk i ogólnie powrót mech paladynem do gry jak się wysypało z ręki w 2-3 tury i udało dobrać karty za pomocą Radar Detectora (co nie było trudne bo grała też karta Stonehearth Vindicator) był banalny… To najlepsze bany jakie chyba mógł dostać Wild :wink:

1 polubienie

Ja nie zostawiam nic po nerfach czego obecnie nie mam w jakiejś talii wsadzonego. Już się 2x przejechałem, że łee to dalej dobre, będzie grane i dupa… Będę potrzebował to za taką samą cenę pyłu stworzę ponownie

1 polubienie