Aktualizacja 27.4.2 zawiera zmiany w balansie rozgrywki dla Standardu, Dziczy, Przeplatanki oraz Ustawki i wiele więcej!
Co zrobił Naginacz mechów,że zasłużył na bloka?
Przecież to dobra karta dla każdego kto gra mechami
Nie rozumiem ruchu ze strony bugzarda
Poziom IQ pracowników bugzarda aż woła o pomstę do nieba dno i wodorosty
Pewnie do jakiegoś chorego otk dobrze wchodził.
9k pyłu wpadło mi po zniszczeniu wszystkiego z nerfów
Wiele kart nawet po nerfach jest grywalnych więc pylowanie wszystkich to błąd.
Dla mnie zbanowanie tego mecha to najgłupsza decyzja pracowników bugzarda
Ta karta pochodzi z dodatku gobliny i gnomy i nie może być grywalna w dziczy a gdzie grywalna ? Standard odpada w przeplatance?
Za co my gracze płacimy bugzardowi kasę?
Zostawiłem sobie chyba tylko wieżę i przyzywajkę Hukobotów, którymi teraz gram, no i zbanowanego na wildzie mecha, bo kto wie, kiedy się jeszcze przyda.
Co zrobił ? To, że dzięki niemu byłeś wstawić na stół w 2 turze całą rękę, a jak przeżyło do 3 tury to co było na stole to magnetyzowałeś sobie dalej i potworek 15/15 z windfury walił Cię w pysk i ogólnie powrót mech paladynem do gry jak się wysypało z ręki w 2-3 tury i udało dobrać karty za pomocą Radar Detectora (co nie było trudne bo grała też karta Stonehearth Vindicator) był banalny… To najlepsze bany jakie chyba mógł dostać Wild
Ja nie zostawiam nic po nerfach czego obecnie nie mam w jakiejś talii wsadzonego. Już się 2x przejechałem, że łee to dalej dobre, będzie grane i dupa… Będę potrzebował to za taką samą cenę pyłu stworzę ponownie