Pewnie jakiś ukryty rozdział w Księdze Bohaterów :V
Portret Tyrande była swego czasu do odblokowania za wbicie 20 poziomu w World of Warcraft. Nawet nie trzeba było mieć pełnej wersji gry. Ja to zrobiłem i jestem z siebie zadowolony, bo widzę, że mało kto ma/używa a ani razu nie widziałem jej w sprzedaży (chociaż tu mówią, że była). Nie zmienia to faktu, że o to chodzi w temacie
O CHOLERA LUDZIE JA MAM NA MYŚLI LIADRIN A NIE TYRANDE!! SORKI ZA BŁĄD! i stąd pewnie te nieporozumienia, że kapłan/paladyn no i że była a ja nie pamiętam. Mi chodzi o Liadrin, portret paladyna. Tyrande to zupełnie inna skórka.
Sargon otrzymuje tytuł Złotego Shang Tsunaga.
To kiedy przygody Tyrande paladyna w księdze bohaterów ktoś wie coś na ten temat?
P.S. Liadrin za 20 poziom w WoW nadal aktualna, najlepszy portret dla tej klasy moim zdaniem.
To kiedy ta przygoda nie mogę się doczekać!?
Ten portret właśnie był z preordera Wielkiego Turnieja więc skoro dali jednego to wnioskuje, iż następne także “wkrótce” polecą .
Wtedy jeszcze nie było skinów do preorderów Pierwszym skinem do preordera z tego co pamiętam był Mecha-Jaraxxus przy dodatku The Boomsday Project… Sir Annoy-O był za to częścią składową bundla z pakietami podczas Hallow’s End z 2 czy 3 lata temu
a co do skinów, to do palasia, tylko arthas
PRZYPOMNIENIE: Po wprowadzeniu poprawki z dnia 14 kwietnia, Kargal Blizna Wojny kwalifikuje się do pełnego zwrotu pyłu przez 2 tygodnie. W kolejnych dniach po poprawce wyślemy rekompensatę dla graczy, którzy odczarowali Kargala po opublikowaniu informacji o aktualizacji 20.0.2.