Aktualizacja nie dała mi leveli

Przed aktualizacją miałem level 44, po patchu podskoczyłem o 3 levele w góre, widziałem że streamerzy wbili nawet 60+ level, ktoś rownież miał podobnie jak ja? Dodatkowo widziałem u Rdu że jego wymagany exp do 62level to około 1300 a u mnie na level 48 potrzebuje aż 5000, o co tu chodzi?

Ograniczony czy db? Temat aktualizacja nie dała lvli, w poście dała 3lvle… Brawo.

1 polubienie

nie wiem czy to jakiś błąd, ale ja podskoczyłem z 36 na 37 lvl coś jest nie tak …

1 polubienie

Strimerzy to gracze premium, nie oczekuj że otrzymasz tyle samo co oni. Gra jest darmowa, więc to od łaski dobrego wujka Blizza zależy, czy w ogóle jakieś nagrody dostaniemy.
Mi akurat poszczęściło się i zyskałem 3 dodatkowe poziomy ścieżki nagród, nie wydając na to ani złotówki.

A serio, to powyżej 50 poziomu każdy gracz ma mniejszą ilość XP wymaganą na uzyskanie każdego levelu, niż poniżej jego. Dlatego można było podskoczyć o tak wiele poziomów, nie oznacza to że zdobywa się na nich więcej golda :wink:

2 polubienia

Wieksze zmiany w progach doświadczenia dotyczą poziomów 40-50. Poniżej zmiany były minimalne stąd tak mały skok.

2 polubienia

Dokładnie. Mi na 36 lvlu nie dało nawet jednego pełnego lvla :rofl:

2 polubienia

Ja nie dostałem ani jednego poziomu, ale z darmowych pakietów wypadł Yogg więc jestem zadowolony.

Dokładnie toż sama sytuacja, też świeżo 36lvl i po mam prawie full 36…

Czyli sprawa się wyjaśniła, myślałem że zmiany w doświadczeniu będą rozłożone jeśli nie od 1 lvl to przynajmniej od 20 czy 30 poziomu. Swoją drogą jeśli ktoś gra bardzo rzadko albo właśnie zaczyna przygodę z hearthstone to te zmiany w doświadczeniu prawie go nie obejmą jeśli nie wbije odpowiedniego lvla.

2 polubienia

Dziwnie, u mnie wszystko poszło jak trzeba. Z 45 przeniosło mnie na 49.5. Moment i będę miał 50 poziom.

Zmiana wymogów dotyczących doświadczenia wynikała głównie z narzekań graczy na to że zdobywanie wyższych poziomów było zbyt powolne, dlatego zmiana uderzyła w najwyższe poziomy.

1 polubienie

Też nie dostałem.
I jakoś płakać nie będę.

Nie z narzekania, tylko uzasadnionych pretensji związanych z niewydolnością systemu.

4 polubienia

Też nie dostałem. Miałem przed aktualizacją 34 level, wszedłem po aktualizacji i dalej miałem ten sam poziom, może z nieznacznie zapełnionym paskiem doświadczenia.

Jak czytam niektóre komentarze to mi oczy krwawią. Aktualizacja nie daje żadnych leveli, ani expa! Jeśli miałeś 100k expa to nadal masz 100k expa. Zmienia się tylko ilość potrzebnego expa na poszczególne lvle, a że najwieksze zmiany wprowadzili od 40lvl wzwyż to normalne jest to, że jeśli byłeś poniżej to ch*ja Ci się pozmieniało. Zmiany dopiero zobaczysz jak ten 40lvl dobijesz i zamiast 8k expa na lvl będziesz potrzebował tylko 5k. Teraz rozumiecie nieogary?

8 polubień