Areny , czy warto w nie grać

Ile średnio robicie winów na arenach mi ciężko zrobić ponad 5 winów. ostatnio nawet robię tylko 1 albo 2 winy. Karty mam często do wyboru tragiczne . Na jednej z ostatnich przeciwnik miał asteroid shamana. Jak chcecie stworzyć jakiś deck na kombinacjach na arenie udaję się wam to zrobić ?

1 polubienie

Warto grać areny jeśli jesteś ogarniętym graczem i masz jakieś doświadczenie w hs. Przy 5 winach zawsze jesteś na +. Polecam program heartharena, pomaga w wyborze kart, sporo osób i streamerów z niego korzysta.
Ostatnio mam różne wyniki na arenie od 1 do max 9 w obecnej rotacji.

Aren nie opłaca się grać. Musisz robić zawsze minimum 3-4 winy żeby wyjść na 0. Oczywiście jeżeli twoją jedyną grą jest tylko hs, to się opłaca, wtedy gry robisz prawie zawsze minimum 5-6 wygranych. W innym wypadku lepiej wbijać range, grać ustawkę lub po prostu w jakaś inną grę, bo areny w obecnym stanie który trwa od lat po prostu zabierają za dużo czasu, a dają za małe nagrody…

Polecam więcej wydawać pieniędzy na grę to i “szczęście” zacznie nagle sprzyjać :slight_smile:

Odradzam grać w areny przegrasz 3 razy z rzędu to za 4 razem musisz płacić golda za wejście XD