Błąd w łączeniu - pojedynek

Witam mam problem z grą, mianowicie przy próbie włączenia pojedynku wyskakuje błąd " Wystapil błąd z rozpoczęciem rozgrywki. Spróbuj ponownie później ", rankingowe gry działają bez zarzutu. Czy ktos wie jak można temu zaradzić? Dzięki z góry

1 polubienie

Cześć!

Jest to błąd, który został nam już zgłoszony - powinien ustąpić po dzisiejszej aktualizacji

Witam. Dzisiaj po odpaleniu nowego dodatku i mi ten błąd wyskakuje co chwilę. Nie da się do żadnej gry dołączyć. Wcześniej tak nie miałem.

3 polubienia

Również mam ten sam problem, jak temu zaradzić ?

Witam.
Jak wyżej u mnie również nie da się żadnej gry odpalić… Próbowałem nawet trening i chyba chodzi o nową kolekcje kart, bo starą talią poszło.
Ustawka działa, ale chciało by się przetestować nowe karty a tu zonk.

3 polubienia

Dokładnie mam to samo a rozjechało się po nowym dodatku Brawo Blizz Brawo

1 polubienie

Naprawicie to? Już od tylu godzin nie da się zagrać, że to jest niepoważne.

Pieniądze za przedsprzedaż dodatku pobraliście mi z konta bezbłędnie, ale do usługi za którą zapłaciłem nie mam dostępu. Super!

1 polubienie

Może chociaż wypadało by cokolwiek napisać państwo administratorzy ? Czego to wina i kiedy to naprawicie ?

Nie spotkałem się z drugim takim developerem jak Wy.

Najpierw przez Wasze rozjechane menu do logowania się w aplikacji na IOS zalogowałem się nieświadomie na Azję (nie wiem czemu w ogóle w Polsce ten region jest ustawiony jako domyślny), a gdy się zorientowałem, bo łaskawie po latach naprawiliście to menu i poprosiłem o przeniesienie kolekcji kart na Europę, usłyszałem od Was „nie da się” jakby to przecież nie była Wasza gra i wasze servery.

Teraz nie mogę zagrać i nie wiem dlaczego i czy w ogóle będę mógł, bo może tego też „nie da się” zrobić.

Mam tak samo, nie działa od wczoraj jak widzę administratorzy mają w poważaniu udzielenie informacji o dacie usunięciu usterki.