Błąd z ropoczęciem rozgrywki

Witam
w czasie próby nawiązania pojedynku pojawia mi się komunikat ,wystąpił błąd z rozpoczęciem rozgrywki .Spróbuj ponownie później.
Coś nie tak z moim kontem czy błąd techniczny? Dotyczy to tylko gdy prubuję grać magiem
Wymieniałem karty w talii ale nic to nie dało.
Dzieje sie tak zarazem w wersji mobilnej jak i na lapku
Dzięki za pomoc

Mam to samo… Nie moge grać control warriorem ale już inny deck na warriorze smiga normalnie. Nie mam pojęcia dlaczego. Widzę również że blizzard nawet w ciągu tygodnia żadnej odpowiedzi nie udzielił. Ale czego innego się można było spodziewać :sweat_smile:.

siema
ja otrzymałem odpowiedź ,problem polega na posiadaniu w tali kart które są ,zbanowane , i nie można ich używać w rozgrywkach , przesłali mi link do jakiś kart okazało się że dwie miałem w tali ,usunołęem je i zaczeło mi banglać .No i niestety dzisiaj to samo .zgłosiłem problem znowu wraz z listą kart jakie mam w tali z prośbą o wskazanie tych błednych .Czekam na odpowiedź ale problem słaby że nagle niewiadomo z jakich przyczyn i powodów tali okazuje się że jest karta blokująca grę. Oraz to że brak jakiejś ogólno dostępnej listy