Błędna synchronizacja między wersją mobilną a PC

Witam,

dziś zauważyłem ciekawy błąd (kolejny!). Gdy zmienię jakąś kartę w deku np. w wersji mobilnej, później wejdę do gry na PC, to nie będzie tej zmiany w kartach. Przed chwilą wywaliłem jedną kartę z deku, miałem więc ich 29. Wchodzę w HS na telefonie, a tam ten dek ma 30 kart !?! Zmieniam na telefonie powiedzmy Samuro na Okani, a na PC tej zmiany brak… Błąd działa w obie strony, niezależnie od źródła wprowadzenia zmiany. Ponowna instalacja na PC, jak i na androidzie nie rozwiązała problemu. Jest to dość upierdliwe. Być może z powodu tej błędnej synchronizacji występuje błąd z rewersami. Jeśli jakiś wybiorę do talii i pogram kilka razy, on samoczynnie się zmieni.

Czekam na zajęcie się ww. problemem i odpowiedź zwrotną. Pokażcie choć raz, że nadajecie się do czegoś więcej niż tylko tarcie chrzanu!

M

Hey Mazur!

Rzeczywiście jest aktualnie dokładnie taki problem jaki opisujesz. Innymi słowy nie jest to problem po Twojej stronie, z sięcią itp. Jest on zgłoszony przez naszych graczy na forum zgłaszania błędów w grze Hearthstone. Mamy nadzieję, że będzie niebawem rozwiązany, niemniej wymagać to będzie poprawek dodanych przez zespół gry Hearthstone, więc może jeszcze trochę potwać. Tymczasem dziękujemy serdecznie za zasygnalizowanie problemu i cierpliwość w tej sprawie.

Ja mam taki problem, że po zalogowaniu do komputerze jedyny tryb gry jaki mam dostępny to standard. Nie mogę go zmienić, nie pokazuje mi nic innego a na telfeonie nawet nie ma opcji zamiany. Czy mogę wiedzieć o co chodzi? Chce zdobyc karty niewytwarzalne oraz zaliczyć przygody ze wcześniejszych dodatków?
Jak wprowadzić opcje zmian trybów gry?