Badziewie zwane Hearthstone i super Najemnicy

Ja wszystko rozumiem, że tryb jest nowy, gra jeszcze niedostosowana itp.
Ale mam już dosyć grania w standard. Jest strasznie zepsuty.

(Podejżewam, że ktoś z twórców gra magiem, bo nie dostał żadnych nerfów. Najbardziej denerwuje to, gdy twoje ulubione klasy mimo, że nie są tier S dostają nerfy nawet 3 bo komuś się to nie podoba. A tak rakowy build jak spell mage nic nie dostaje.)

Kiedy będę mógł olać ten tryb?

1 polubienie

Przecież ten quest mag jest teraz w mecie tak cienki w uszach, że szkoda tym grać, a mówi Ci to ktoś kto bardzo lubi grać magami. Byle aggro deck i Cię nie ma. Ale jeżeli chodzi o Dzicz to tam jest pewne kombo wombo na magu z zaklinaczkami i Świątynnym świecznikarzu, które aż prosi się o nerfa.

3 polubienia

Też chętnie bym olał. Chciałbym mieć do wyboru w jakim trybie robię te zadania dzienne i tygodniowe, a nie że gra wymusza jakieś 5 wygranych rankingowych. Zamiast tego wolałbym powiedzmy 20 wygranych w ustawce czy bossów w najemnikach też za 2500 pkt.

Mag??? Moja ulubiona klasa - na darmowym koncie procent zwycięstw około 30% na “diamencie 10 - 5”, więc… jedna z najsłabszych w tej chwili klas.

Nie wysilać się i tak cenzura zostawi tylko pozytywne wypowiedzi :poop:

Uważam że większe gówno to przygoda , nie wiem dla kogo to jest ,jedyne co mogę osiągnąć to zdeinstalowanie tej badziewnej gry

kiedyś mozaki mag był op ale teraz to chyba control warriora tylko je czyli deckiem który nikt prawie nie gra . Łotr paldyn i hunter ZAWSZE są w tier s jak coś. kapłan i wojownik najbardziej poszkodowani. Nowy dodatek może sprawi , że wróci mag na mechach i to może być OP :wink: nowy dodatek to też szansa wbicia szybko legendy bo napewno jakieś karty będa przesadzone i czekają je nerfy (jak np spelle maga ktróre zostały znefrione bo były za mocne na queście) .
Nie oszukujmy się gra jest szybsza niż kiedyś ale to wszystko zależy od puli dostępnych kart. Teraz nowy rok będzie i odejdzie sporo kart ze standardu więc myślę, że meta troszkę zwolni.
A tryb możesz olać w każdej chwili zadania można tez robić w ustawkach, arenach i starciach nie liczac “wygraj 5 w rankingu”. to tylko jedno zadanie które można wymienić :slight_smile: